Test

Tarihler: 10 Ocak 2004 Cumartesi ~ 10 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 20.000.000 TL. Öğrenci: 12.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şeyhbender Sok. No:3 Asmalımescit, Tünel-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2004 ~ Oca 10, 2004
Burn Electropassion Parties
COMMON FACTOR & TIEFSCHWARZ, Elektronika Chicago&Belin
Elektronik dans müziğinin mucidi Carl Craig’in plak şirketi “Planet E”nin gözde DJ ve yapımcısı Nick Calingaert yani Common Factor dans pisti ve oturma odasını bağlayan köprü işlevi görüyor. “Planet E”den çıkan her single’ı dans müziği dergilerinin en prestijlisi “Mix Mag” tarafından “ayın single”ı seçilirken, Amerika’daki dans müziği otoritesi URB onu 1999 senesinin en önemli 100 DJ’inden bir ilan etti. Japonya doğumlu, İngiliz asıllı DJ ve prodüktör elektronik house türünün hayal gücü en gelişmiş ve en derin örneklerini sunuyor.
Stuttgart’ta açtıkları “o-nu” adlı kulüple deep-house akımının Almanya ve dünyadaki öncü ikilisi olan Tiefschwarz Nu Jazz, garage tracks, down beat electro’un iç içe girdiği füzyon tarzlarıyla da çığır açtı. DJ’lik ve büyük festivallerin organizatörlüğünden sonra kendi plaklarını yapmayan başlayan ikilinin "Music," MTV Almanya ve İngiltere’de 9 hafta bir numara oldu. Aynı hit New York’un başarılı plak şirketi "wave music" tarafından da ( Francois Kervokian) satın alındı. İkilinin birlikte çaldığı sanatçılar arasında Jam & Spoon, Jennifer Paige, Randy Crawford, Master At Work, Earth Wind and Fire da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT