Test

Tarihler: 17 Ocak 2004 Cumartesi ~ 17 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Switch Club

Ücret: 25 milyon TL. (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Switch Club

Adres: İstiklal Caddesi Muammer Karaca Çıkmazı No:3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 74 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2004 ~ Oca 17, 2004
9 Ocak Cuma: Murat Uncuoğlu, Anthony Papa (ANTHONY PAPPA: 1973 Avustralya doğumlu olan Anthony Pappa, DJ’liğe 15 yaşında katıldığı D.M.C ( DJ Mixing Championship ) yarışmasını kazanmasıyla profesyonel anlamda giriş yaptı. Bu yarışma ile ülkesinin tüm önemli klüplerinde kendine yer edinen ve yıllar boyunca geniş bir dinleyici kitlesi edinen Pappa, daha sonra müzik hayatına İngiltere’de devam etmeye karar verdi. İngiltere’de sürdürdüğü müzik hayatında; çok çalışmanın ve felsefi bir müzik anlayışına sahip olmanın verdiği güçle, Asya ve Avrupa’nın pek çok şehrinde ve tabii ki Türkiye’de de çıkardığı olağanüstü setlerle kitleleri coşturan bir sanatçı olarak kendini sevdirdi. Kuşağının DJ’leri içinde sert progressive tarzı ile önde gelenlerden biri olan Anthony Pappa’nın tarzı breakbeat’den house’a ve tabii ki trance’a kadar uzanmaktadır.)
10 Ocak Cumartesi: DJ Met, Gazla / DJ U.F.U.K & Ates
17 Ocak Cumartesi: Cervus, Murat Uncuoğlu, DJ U.F.U.K (Switch`te Son Gece: Switch Club, 17 Ocak Cumartesi akşamı gerçekleşecek programdan sonra kapanaktır.)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT