Test

Tarihler: 16 Ocak 2004 Cuma ~ 16 Ocak 2004 Cuma - Saat: 19:30

Yer: Goethe Enstitüsü

Ücret: Ücretsiz (Bilet için reverzasyon gereklidir.)

Nereden Alınır: Goethe Enstitüsü

Adres: Galip Dede Cad. No:85 Tünel-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 20 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2004 ~ Oca 16, 2004
Türk-Alman Kültür İşleri Kurulu Derneği’nin işbirliğiyle;
Dört genç opera sanatçısı W. A. Mozart, G. Verdi, G. A. Rossini, G. Donizetti, J. Offenbach, B. Leoncavello, L. Delibes ve F. Lehar’dan arya ve düetler sunacaklar. Sanatçılara piyanoda eşlik edecek olan Rayna Popova, MSÜ Devlet Konservatuarı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.
Hale Soner (Soprano): MSÜ Devlet Konservatuarı mezunu olan sanatçı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde çalışmaktadır. Türkiye’de birçok yerde konserler vermiştir.
Pınar Yıldırım (Soprano): MSÜ Devlet Konservatuarı mezunu olan sanatçı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde çalışmaktadır. Türkiye’de birçok yerde konserler vermiştir.
Umut Gökoğlu (Bariton): Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde görev yapmaktadır. Tülay Uyar (Soprano): Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Opera Bölümü mezunudur. Halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde çalışmaktadır. Türkiye’de ve yurtdışında birçok konser vermiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT