Test

Tarihler: 31 Ocak 2004 Cumartesi ~ 31 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Newyorker Balo

Ücret: 25 Milyon TL. (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi: www.x-ist.com, E-mail: sweet@x-ist.com

Adres: İstiklal Cad. No:6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 9515-16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2004 ~ Oca 31, 2004
x-ist.com presents Sweet Sense Vol.1 @ Balo
DJ’ler:
Martin Landsky (Poker Flat Recordings, Berlin)
Barış (S.O.A.P)

Elektronik dans müziği kültürünün internetteki rehberi x-ist.com, Beyoğlu`nun en seçkin mekanlarından biri olan Balo Club ile birlikte yeni bir parti serisine başlıyor: Sweet Sense.

Eğlencenin, her şeyden önce müzikal kalite ile başladığına inanan müzik ve dans severleri, rahat ve keyifli bir ortamda bir araya getirmeyi hedefleyen Sweet Sense gecelerine, elektronik ve house müziğin önemli temsilcileri konuk olacak.

31 Ocak Cumartesi gecesi başlayacak olan Sweet Sense`in ilk konuğu, dans müziğinin ünlü markası Poker Flat Recordings’den Alman DJ/prodüktör Martin Landsky.

Martin Landsky, Balo Club’daki performansından önce Dinamo 103.8` e konuk olacak. Cumartesi gecesi saat 22:00 - 23:00 arasında yayınlanacak olan "Sweet Sense Special" programına haftanın konuğu olarak katılacak olan Martin Landsky, Dinamo 103.8 dinleyicileri için özel bir de set sunacak.
DJ ve Prodüktör Martin Landsky, profesyonel müzik yaşamına 1992 yılında Studio Funk HH’de görev alarak adım attı. Bu yıllarda Hamburg`un efsanevi kulubü Front’taki partilerde sıkça çalmaya başlayan Landsky, 1994 yılında kendi “inside-front” gecelerini sunarak dikkatleri üzerine topladı. Sonrasında yaptığı müziklerle de bir çok prodüktör kulüp sahibinin ilgisini çeken Alman sanatçı, E-Werk, Tresor, Globus, Unit, Duschbar, Lounge ve Tempelhof gibi ünlü kulüplerde çaldı. 2000 yılından itibaren de Berlin’in Pfefferbank, Tresor ve Casino gibi kulüplerinde sürekli olarak çalmaya başlayan Martin Landsky, Steve Bug ile beraber düzenlediği “Pokerflat Night” ve “Cle at Sternradio Club” geceleriyle adından sıkça söz ettirdi.

2002 yılında Poker Flat Records sanatçılarının parçaları ile mikslediği albümü "Poker Flat Volume Two" olarak piyasaya çıkan Landsky, "In Between" albümü ve bir çok "single" ile prodüktör olarak da kalitesini ispatladı. Sanatçının geçtiğimiz Eylül ayında yayınladığı son single’ı “Reject” büyük beğeni topladı ve bir çok DJ’in setinde kendine yer buldu.
Tolga Yalkın ve Engin Eraydın tarafından özel animasyon ve video gösterilerinin de sunulacağı Sweet Sense gecelerinin ilkinde ev sahipliğini DJ Barış yapıyor. Miller ve Dinamo 103.8’ in katkılarıyla 23:00`de başlayacak partinin biletleri 25.000.000 TL olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT