Test

Tarihler: 12 Mart 2004 Cuma ~ 13 Mart 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 25 Milyon TL. Öğrenci: 15 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şeybender Sok. No:3 Tünel-Asmalımescit, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2004 ~ Mar 13, 2004
Millering the nite @ Babylon DA LATA Latin Londra
12 Mart Cuma / 23:00, 13 Mart Cumartesi / 23:00

İngiltere ve Brezilya arasındaki müzikal bağ Bossa Nova’nın doğuşundan beri var olsa da, yıllardır süregelen bu aşk Da Lata’nın müziğinde çiçek açıp olgunlaşıyor. Sağlam elektronik altyapının üzerine yerleştirilmiş otantik Brezilya vokalleri ve ritimleriyle Da Lata, Brezilya / Latin dalgasına taze kan getiriyor. Christian Franck (gitarist) ve Patrick Forge (DJ / prodüktör) tarafından 1994 yılında Londra’da kurulan Da Lata adını ilk kez ünlü Rebirth of Cool serisi için hazırladıkları parçalarla duyurdu. Yanlarına Portekizli vurmalı çalgılar ustası Oli Savill ve vokalist Liliana Chachian’i da alan ikili ilk albümü “Songs in the Tin”i 2000 yılında piyasaya sürdü. Brezilya müziğine Batı Avrupalı bir pencereden bakan bu albüm müzik otoritelerinin yanı sıra Thievery Corporation, Leftfield, Gilles Peterson, Rainer Truby ve Kruder&Dorfmeister gibi ünlü prodüktör / DJ’lerin de ilgisini çekti. Brezilya pop’unu tanımlayan yarı hüzünlü yarı coşkulu kompozisyonların içine katılmış Afro-beat ve R&B öğeleri ile Portekizce konuşmayan İngiliz ikili derin bir müzikal duyarlılık yaratmayı başardı. Müzikal açıdan bir çok türü barındırmasına rağmen, kendi içinde bütünlüğü olan son albümleri “Serious” da Da Lata`ya Afrikalı ve Brezilyalı ustalar eşlik ediyor. Aynı türün farklı örnekleri olan Zuco 103 ve Suba ile karşılaştırılsalar da, Da Lata Brezilya müziğinin kalıplaşmış formlarına canlılığı ve duyarlılığı ile meydan okuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT