Test

Tarihler: 05 Mart 2004 Cuma ~ 05 Mart 2004 Cuma - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 38.000.000 TL - 32.500.000 TL - İndirimli : 27.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, 4. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2004 ~ Mar 5, 2004
Günümüzün en iyi caz piyanistleri arasında yer alan Eliane Elias, "Kissed by Nature" isimli albümünü, yirmi yıla yaklaşan muhteşem kariyerinin yeni halkası olarak bizlerle buluşturdu. Sadece caz müziğinin değil, gösteri dünyasının da en güzel kadınlarından biri olan Eliane Elias`a konserinde, İş Sanat`taki konserinde ünlü basçı Marc Johnson ve davulcu Satoshi Takeishi eşlik edecek.
ELIANE ELIAS Expanded Trio: Eliane Elias-piyano, Marc Johnso-bas, Satoshi Takeish-davul
Caz müziği yanı sıra, ülkesi Brezilya’nın müziklerinin caz içerisindeki açılımlarını araştıran çalışmalarıyla tanınan Eliane Elias, yaklaşık 20 yıldır grup lideri olarak muhteşem bir kariyere imza attı. Sao Paolo’da doğan ve büyüyen, halen New York’ta yaşayan piyanist/vokalist/ besteci Elias, klasik cazdan özgür doğaçlama caz gruplarına, karmaşık bossa nova ritimlerinden kendi ülkesinin eski bestecilerinin klasik parçalarının yorumlarına kadar geniş bir alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Grammy Ödülü’ne aday gösterilen ve en iyi caz piyanistleri arasında gösterilen sanatçı için, “Sadece nasıl iyi müzik yapıldığını bilmekle kalmıyor; bunun devam ettirmek için muhteşem bir zekaya, kendine güvene ve azme sahip” yorumu yapılıyor. Son olarak “virtüözite gösterilerinden uzak durarak, insanların dinlenmek istediklerinde dinleyebilecekleri bir albüm” olarak tanımladığı “Kissed by Nature” isimli albümünü çıkaran sanatçı, bu albümünün turnesinde İstanbul’a geliyor.
Çok erken yaşlarda müziğe başlayan ve ilk yıllarda kendi ülkesinin müziğinin eğitimini de alan sanatçı, daha sonra Art Tatum ve Bud Powell gibi caz ikonlarının eserleri üzerinde yoğunlaştı. Elias, 17 yaşındayken Brezilya’nın tanınan müzisyenleri Toquinho ve Vinicius de Moraes’le yaptığı çalışmalarla uluslararası müzik dünyasında ismini duyurdu. 1981’de New York’a taşınan ve 1983’te Steps Ahead isimli füzyon grubuna katılan sanatçı, 1986’da solo kayıt kariyerine başladı. 1988’de aldığı “Jazziz - En İyi Yeni Yetenek” ödülünün yanında, 1995’de Herbie Hancock’la kaydettiği “Solos and Duets”le Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen sanatçı, Fernando Trueba’nın Latin caz müziği konulu “Calle 54” belgeselinin müzikleriyle 2001’de “En İyi Latin Caz Albümü” ve aynı yıl kendisinin “Impulsive” albümüyle “En İyi Büyük Caz Orkestrası Albümü” kategorilerinde aday gösterildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT