Test

Tarihler: 10 Şubat 2004 Salı ~ 10 Şubat 2004 Salı - Saat: 20:00

Yer: Avusturya Kültür Ofisi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Avusturya Kültür Ofisi

Adres: Köybaşı Cad. No: 44 Pk.13 34464 Yeniköy Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 223 78 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2004 ~ Şub 10, 2004
Peter SCHÖNE / Bariton & Norie TAKASHI/ Piyano

Berlin’de doğan lirik bariton 5 yaşından itibaren keman çalarak müzik eğitimine başladı. 1999 yılından itibaren Berlin Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Harald Stamm’ın şan sınıfında öğrencidir Dietrich Fischer. Dieskau, Rene Jacobs, Peter Berne gibi ünlü isimlerin ustalık kurslarına katılan sanatçı Jonathan Alder, Sayali Dadas ve Axel Baunı şan sınıflarının da bir üyesi olmuştur. Halen Bamberger ve Nürnberger Senfoni Orkestraları ile konserler veren Peter Schöne üniversitenin opera projelerinde yer almaktadır. 2002 yılı sonbaharında Berlin Komik Opera;da Mark Anthony Turnage’nin ‘’Greek’ adlı eserinde başrolü seslendirmiştir.

‘’5. Uluslararası Franz Schubert ve Modern Muzik’’ şan Yarışması’nda 2003 Şubat ayında piyanist Norie Takashi ile birlikte jüri birincilik ödülü ve halk ödülünün sahibi olmuştur.

Kendisine bu konserde yine eşlik edecek olan Norie Takashi Japonya’da dünyaya geldi ve ilk piyano eğitimine de burada başladı. 15 yaşında Toho Müzik Yüksek Okulu’na kabul edilen sanatçı 2000 yılında Nobuyoshi Katos’un öğrencisi olarak diplomasını aldı. Takahiro Sonoda, Hüseyin Sermet, Karl Engel ve Vitaly Margulis’in ustalık kursların katılan Takashi 3 yıldan beri Berlin Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Klaus Hellwig’in öğrencisi olarak eğtitimine devam etmektedir.

Sanatçının ödülleri arasında Japonya Uluslararası Piyano Yarışması, ikincilik ödülü (1998), Artur Schnabel Yarışması, Berlin, ikincilik Ödülü ( 2001) ve Steinway Ödülü (2001), Leeds ‘’Uluslararası Pianoforte Yarışması’’ özel ödülü sayılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT