Test

Tarihler: 01 Nisan 2004 Perşembe ~ 01 Nisan 2004 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Yeni Melek

Ücret: 33.000.000 TL - Kapıda : 40.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Yeni Melek

Adres: İstiklal Caddesi üzeri, Atlas Sineması Çıkış tarafı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0216 454 15 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2004 ~ Nis 1, 2004
ROCK MÜZİĞİNİN EFSANEVİ “EVIL ELVIS” LERİ GERİ DÖNÜYOR!!!

3. albümü Nurse ile dünyaya kendini duyuran Therapy? Teethgrinder single inin büyük basarisi sayesinde tüm dünyayi turladi.

Troublegum albümü ile dünya üzerinde büyük bir başari elde eden Therapy?`nin bu albümü tüm dünyada 7 milyonun üzerinde satti. MTV basta olmak üzere tüm kanallardan cok buyuk destek alan grup Avrupa ve Amerika’daki bir cok festivalde ve dünya turnelerinde 200 den fazla konser verdiler.Saygin rock dergisi Kerrang! Tarafindan yilin albümü , MTV tarafindan da yilin rock grubu olarak secildiler.

Bu albümlerinden sonra cikardiklari “Infernal Love” albümlerindeki Diane single larinda sadece cello kullanan grup bu singlelarinin da bir numara olmasi ile sadece elektrik gitarlarla degil de piano ve cello ile de harikalar yaratabileceklerini gosterdiler.

2003 e geldiğimizde Therapy? Belki de en güçlü stüdyo albümleri ile geri dondu. “High Anxiety” Pete Bartlett ve Chris Sheldon ile kaydedildi. (Foo Fighters, Feeder)

Yüksek oktanli ve alternatif ezgilere sahip bir Rock albümü olan “High Anxiety”, punk in uclarindan, çello lara ve alternative ogelere degerek gecen sade ve güclü bir rock albümü…

Türkiyede önceden verdiği İstanbul konserinde 4000 kişiye, Ankara’da 2500 kişiye seslenen grup ilk albumunden bu yana rock dinleyicisi album koleksiyonları arasinda vazgecilmez bir yere sahip.

Andrew J. Cairns - vocals/guitars, Michael McKeegan - bass/vocals, Martin McCarrick - guitar/cello/vocals, Neil Cooper – drums/vocals

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT