Test

Tarihler: 24 Mart 2004 Çarşamba ~ 24 Mart 2004 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: New Yorker Balo

Ücret: 15 Milyon TL. (1 yerli içki dahil)

Nereden Alınır: Newyorker Balo ve Mundo Latino

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 9515-16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2004 ~ Mar 24, 2004
Londra’dan Latin Müziğinin Sesi Istanbul’da GROUP PALENKE & Adriana Santana LATIN EXPLOSION PARTY Volume III

Mundo Latino ve Balo Club birlikte organize ettikleri ve The Madison Hotel’in katkılarıyla desteklediği Latin Explosion Partiler zincirinin üçüncüsü 24 MART Çarşamba Gecesi, Beyoğlu Balo Club’ta gerçekleşiyor.

Londra’da 1990 yılında Fernando Suarez - "Kinacho" and Lisandro Zapata tarafından kurulmuş olan ve İngiltere nin önde gelen Latin Dans Müziği gruplarından Palenke 4 yada 5 kişilik ekibi ile tüm Avrupa’da muhteşem performansları ve dinamik müzikleriyle aranan bir müzik grubu.Grubun vokalisti Adriana Santana, duygu dolu sesinin yanısıra sahnedeki seksi dansları ile seyircilerine inanılmaz bir enerji aktarmakta.

Piano, gitar, bass, congas, bongos ve timbal in yer aldığı müzikler Latin Müzik ve Dansseverler’ in vazgeçemeyeceği nitelikte…

Aynı zamanda bu Partide Latin Müziği’nin vazgeçilmez ismi DJ. Mehmet Ceyhan’ın çalacağı ateşli ve kıvrak Latin müzikleri ile performans sunacak.. ÇILGIN,CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DANS DOLU BİR GECEYE HAZIR OLUN!!….

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT