Test

Tarihler: 25 Mart 2004 Perşembe ~ 25 Mart 2004 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 15 Milyon TL Öğrenci 10 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2004 ~ Mar 25, 2004
Soundscape UK TRANS-GLOBAL UNDERGROUND
25 Mart Perşembe / 21:30

Hakiki “küresel müziğin” 90’lı yıllardaki en çok sevilen temsilcileri, Trans-Global Underground, dans ve dünya müziğine duydukları ortak aşkla bir araya geldi. Akustik ve elektronik müziğin tüm kıvılcımlarını farklı kültür öğeleriyle ustaca birleştiren İngiltere çıkışlı TGU, kendini sürekli yenileyen yetenekli müzisyenler ve yapımcılardan oluşuyor. 1991’den senesinde grupla birlikte sahne almaya başlayan füzyon divası Natacha Atlas’ın katılımıyla TGU, dünya çapında ün kazandı. Dünya-dans kategorisinin en seçkin plak şirketlerinden “Nation Records’dan çıkan “Temple Head” adlı single’ları, İngiliz radyo istasyonlarında gece gündüz çalarken Melody Maker dergisi tarafından “haftanın single”ı seçildi. Çıkış albümleri “Dream of 100 Nations” (1994) ise İngiltere’de yoğun ilgi gördü. Usta şarkı yazarlıkları ve prodüksiyonlarının ötesinde diğer canlı dans müziği yapan müzisyenlerde olmayan bir şey vardı TGU’da: göz kamaştıran teatral konserleri ve kültürel unsurlarla dolu dans performansları. 1998 yılında Jimmy Page ve Robert Plant ile turneye çıkan grup, Kazakistan’dan Doğu Avrupa’ya, ABD’den Türkiye’ye tüm dünyada yankı uyandırdı. 1999 yılında “Gedida” albümünün turnesinde sonra Natacha Atlas solo kariyeri için TGU’den ayrıldı ancak grup dünyaca ünlü sanatçının albümlerinin yapımcılığını üstlenmeye devam etti. Trans-Global Underground 2003 yılında “Impossible Broadcasting” adlı albümüyle 7’nci çalışmasına imza atmış oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT