Test

Tarihler: 17 Nisan 2004 Cumartesi ~ 17 Nisan 2004 Cumartesi - Saat: 23:30

Yer: Safran

Ücret: 30.000.000 TL - Kapıda : 35.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Safran

Adres: Rıhtım Cad. No:52/3 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 292 39 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2004 ~ Nis 17, 2004
Paris, Brüksel, Londra ve İbiza`dan sonra GUS DELUXE PARTY İstanbul`da!

GUS, Avrupa`nın birçok ülkesinde dört yıldır yayınlanan neşeli bir yaşam tarzı dergisi. Kendi dalında Avrupa`nın en büyük tirajına sahip olan dergi, şehir yaşamı, mekanlar, moda, sanat,mimari, seyahat ve güncel konulara içeriğinde yer veriyor. Sloganı "Urban lifestyle for the open minded" (açık fikirliler için kent yaşam tarzı dergisi) olan GUS Fransızca ve Flamanca olarak yayınlanıyor. GUS çok yakında İngilizce versiyonuyla da okurlarına ulaşacak. Bugüne kadar dünyanın birçok yerinde çekimler yapan GUS, sadece bir dergi değil, içerdiği yaşam tarzını dergi çevresinde oluşan toplulukla da yaşayan bir oluşum adeta. GUS partileri Avrupa`nın her yerini sarmış durumda!

Ve nihayet GUS, nisan ayında İstanbul`a geliyor. İstanbul için özel bir sayı çıkaracak olan GUS İstanbul’u tanıtmakla kalmayacak, kendi tarzını da muhteşem bir partiyle İstanbul’a tanıtacak!

Bugüne kadar dünyanın birçok kentinde yapılan GUS DELUXE partilerinin en eğlencelisi 17 Nisan`da İstanbul`da. Paris, Brüksel, Madrid, İbiza, St Tropez, Zurich, Lausanne, Londra gibi büyük Avrupa kentlerinde partiler gerçekleştiren ve yakında Atina, Bordeaux, Köln, Amsterdam, Montreal ve San Paolo`nun da dahil olduğu bir dünya turnesine çıkacak olan GUS DELUXE önce İstanbul`da!

GUS partilerinin vazgeçilmez DJ`i Stephen Redant ve Paris`ten parmak uçlarında dans ederek gelen go go boy`larımız müzik ve şovlarıyla başınızı döndürecek, sizi kendinizden geçirecek. Parti mekanı olarak SAFRAN`ın yani Eski Liman Lokantası`nın seçilmesi elbette bir tesadüf değil. İstanbul`un en güzel manzaralarından birine sahip olan 1500 kişilik bu mekan GUS tarzı ve İstanbul`un bütünleştiği kusursuz bir partiye ev sahipliği yapacak.
Not: 18 yaş sınırı vardır.
Bilet Satış Noktaları: Beyoğlu (Mor Kedi, Poly Cafe, Sugar Club Cafe, Seal Other Sside)
Cihangir (Smyrna, Bilsak 5. Kat
Nişantaşı (Salomanje)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT