Test

Tarihler: 07 Nisan 2004 Çarşamba ~ 07 Nisan 2004 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 10.000.000 TL - İndirimli: 6.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2004 ~ Nis 7, 2004
Dünya çapında başarı kazanmış sanatçıların yer aldığı “Gitar Günleri”, Nisan ayı boyunca sanatseverlere keyifli konserler sunuyor.

Tolga Emilio Trio:
Müziğin her formundan yararlanarak kendine özgü bir ton yakalayan Tolga Emilio üçlüsü, caz ağırlıklı çalışmalarından sonra Hollanda Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle ilk CD’sini yaptı. Uluslararası festivallerde ve yarışmalarda çalan üçlü, pek çok ödül kazandı ve 3 yeni CD daha hazırladı.

İspanya, İtalya, Almanya, Fransa ve Rusya’da konserler veren grup solo gitar, ritm gitar ve kontrbastan oluşuyor. Pek çok tınıyı barındıran trionun müziğinde cazın eski ve yeni formlarının yanı sıra çingene cazını, valsi, hatta bossa novayı bulmak mümkün.

Tolga Emilio’nun ilginç stiliyle dikkat çekici bir müzik yaptığını ve üstün tekniğiyle gereksiz müzik yığınlarını ayıklayarak sade ve zarif bir tarz geliştirdiğinde birleşen müzik eleştirmenleri, trioyu “güçlü ve enerjik” diye adlandırıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT