Test

Tarihler: 16 Nisan 2004 Cuma ~ 16 Nisan 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: 2C Club Inn

Nereden Alınır: 2C Club Inn

Adres: Abdülhak Hamit Cad. No: 20, Talimhane-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 297 84 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2004 ~ Nis 16, 2004
Derrick May, 16 Nisan Cuma 2C Club Inn`de!

Elektronik müziği keşfetmeye çok erken yaşlarda başlayan May, 1986 yılında Juan Atkins ve Kevin Saunderson ile birlikte X-Ray adı altında kaydettikleri Let’s Go isimli single ile, hipnotik, kendini tekrar eden elektronik unsurlara dayalı techno’yu ortaya çıkardı. Daha sonra gelen Rythim Is Rythim - Nude Photo (Transmat, 1987), dünya çapında bir techno devrimine öncülük yaptı. Hemen ardından May’in başyapıtı Strings of Life (Transmat, 1987) geldi. Kendi plak şirketi olan Transmat, kısa zamanda sürekli gelişen ve büyüyen Detroit müzik sahnesinde ciddi ve saygın bir yer edindi.

1990’da çıkardığı The Begining (Transmat, 1990) ve daha sonra gelen Icon (Transmat, 1993) ve Kaotic Harmony (Transmat, 1993) gibi önemli produksiyonlara imza atan May, bugüne kadar gelen süre içinde çok az plak çıkarmasına rağmen, Detroit Techno ve daha pek çok türün, özellikle de acid house’un öncülerinden olmasıyla, kendine özgü farklı, estetik tarzıyla ve çağının ötesinde bir görüşle müziğine kattığı manevi unsurlarla, dans müziği endüstrisinde her zaman çok önemli bir yere sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT