Test

Tarihler: 04 Mayıs 2004 Salı ~ 04 Mayıs 2004 Salı - Saat: 21:00

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: 37.000.000 TL - 32.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi:0216 556 98 00, www.biletix.com ve Beşiktaş Kültür Merkezi

Adres: Has Fırın Cad. No:75, Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 24 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2004 ~ May 4, 2004
Atlas Festivali / Kadın Sesler
Atlas Festivali, 4-8 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Kültür Merkezi`nde gerçekleşecek. Atlas Festivali adını, dünyanın sadece yaşadığımız yerden ibaret olmadığını gösteren, sonsuz düşler kaynağı olan dünya atlaslarından alıyor. Bu sene ilki gerçekleştirilecek festival, 5 gün sürecek ve 14 konser gerçekleşecek. Festivale, 4 kıta, 8 ülkeden toplam 16 grup ve 33`ü Türk toplam 58 sanatçı katılıyor.

21:00 - 21:30 - Urna & Ensemble
21:30 - 22:00 - Mafalda Arnauth
22:15 - 23:00 - Aynur Doğan

Urna Chahar-Tugchi —Asya’nın Divası- :
Doğaçlamalarının melodileri sonsuz bir şekilde ötelere gidiyor gibi. Sesinin canlılığı ay ışığında bir gecenin yumuşaklığından bir Moğol kum fırtınasının acımasız gücüne kadar değişkenlik gösteriyor.

Saam Schlamminger :
Saam Schlamminger 1966 yılında İstanbul’da doğmuştur. 12 yaşına kadar İran’da yaşamış ve daha sonra Münih’e yerleşmiştir. Çeşitli öğretmenler ve müzisyenlerle Özbekistan, Pakistan, İran, New York ve Paris’te doğu ritimleri üzerine çalışmalar yapmıştır. İran kökenli perküsyon enstrümanları üzerine uzmanlaşmış ve elektronikten uzaklaşmıştır. Farklı tarzlardan Susan Deyhim ve Notwist gibi çeşitli uluslararası sanatçılarla da konserleri olmuştur.

Zoltan Lantos:
1962 doğumlu Zoltán Lantos Budapeşte’de Ferenc Liszt Akademisi Klasik Keman bölümünden mezun oldu. 1985 yılında Klasik Hint müziğini öğrenmek için Hindistan’a gitti. 1994 yılında Budapeşte’ye dönerek kendi müzikal köklerini tekrar keşfederken bunları Doğu müzikleri üzerine bildikleri ve çağdaş Avrupa cazındaki tecrübeleriyle birleştirdi.Zoltán Lantos, László Lakatos tarafından tekrar yapılan 5 telli keman ve Ricardo Margarit tarafından yaratılan iki özel üretim 5+16 telli keman (Tarangini ve Sarangini) çalmaktadır.

MAFALDA ARNAUTH -Fado’nun yeni yüzü-:
Portekiz’de pekçok Fado sanatçısı olmasına rağmen Mafalda’nın kristal gibi sesi, doğal, iddiasız ve çok duygulu şarkı söylemesi onun en belirgin özelliği.

AYNUR DOĞAN:
Şelale gibi kuvvetli, yaşamın tüm renklerini ve duygularını içinde barındıran yoğun bir sesten Kürtçe ve Türkçe şarkılar. .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT