Test

Tarihler: 29 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 20 Milyon TL Öğrenci 12 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2004 ~ May 29, 2004
SUPERPITCHER / DJ Set, Köln
29 Mayıs Cumartesi / 23:00

Günümüz elektronik müzik endüstrisinin en önemli ülkelerinden biri olan Almanya’nın en saygın plak ve dağıtımcı firmalarından olan Köln bazlı “ Kompakt “ etki alanını İngiltere’yle birlikte Amerika’ya da genişletmiş durumda. Bünyesinde Superpitcher, Michael Mayer, Wolfgang Voight, Reinhard Voight, Tobias Thomas gibi bir çok ‘ spektaküler ‘ prodüktör ve dj’i barındıran Kompakt’ın ‘ star ‘ isimlerinden Superpitcher Nisan ayında çıkarmış olduğu “ Here Comes Love “ albümünün tanıtım turnesi kapsamında ilk kez İstanbul’da pikapların başında olacak. Gerçek ismi Aksel Schaufler olan Superpitcher ismini ilk kez Kompakt’ın “ Total 2 “ toplama albümündeki “ Shadows “ parçası ile duyurdu. 2001 senesindeki “ Heroin “ büyük bir beğeniyle karşılanırken “ Tomorrow “ isimli parçası “ Total 3 “ toplamasında yer aldı. Superpitcher’ın “ Total 4 “teki parçası ise Brian Eno’nun “ Baby’s on fire “ nın electro-pop cover’ıydı. Dntel, Carsten Jost, Phantom Ghost, Contriva gibi isimlere yapmış olduğu remiksler ve çıkarmış olduğu single’larla elektronik müzik dünyasında kendisine saygın bir yer edinen Superpitcher’ın “ Here comes love “ albümü eleştirmenler ve müzikseverler tarafından şimdiden ‘ klasikler ‘ sınıfına dahil edilmiş durumda. Minimal house, electro-pop, downtempo gibi geniş bir müzikal yelpazeye sahip Superpitcher’ın melankolik dj setleri de uzay boşluğunda ‘serbest uçuş ‘ hissi uyandırıyor. Bu gece kendisine ev sahipliğini ise Mabbas ve Eden-Batu ikilisi yapıyorlar.
22.00 – 24.00 : MABBAS & EDEN –BATU
24.00 – 03.00 : SUPERPITCHER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT