Test

Tarihler: 30 Mayıs 2004 Pazar ~ 30 Mayıs 2004 Pazar - Saat: 23:00

Yer: Manhattan Music Club

Ücret: 10 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Manhattan Music Club

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No:2 Galatasaray, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2004 ~ May 30, 2004
30 Haziran Çarşamba Saat 23:00
CLIMB

The Climb; 1995 yılında Gökalp Ergen (vokal-gitar) , Melih Balta (gitar), Kağan Batır (bas-gitar) tarafından kuruldu. 1998 yılında “II. Roxy Müzik Günleri”ne Weed ismi altında, davulda Burak Gürpınar ile katıldı ve “II. En İyi Grup Ödülü”nü aldı. 1998 yılı sonunda Zihni Müzik firmasından The Climb isimli ilk albümünü çıkardı. Bu albümün kayıtlarında davulcu olarak Alen Konakoğlu bulunmakta. Albüm kayıtları “Raks Marşandiz (RMS)” stüdyolarında Gökalp Ergen’in prodüktörlüğünde gerçekleştirildi. “Ypsilon Müzik-Berlin” ile ilk albümün Almanya hakları üzerine anlaşma yapan grup, Warner Bros.`un bir alt firması olan "Triple-M" (Almanya) ile bir ön anlaşma yaptı. Ekim-1999‘da Berlin’de albümün ilk parçası olan “Perfectly Nothing” parçasına klip çekti. Haziran-2000’de Los Angeles’da bir ay boyunca “Hollywood Tony Tedesco (MI-Musician Institude)” stüdyolarında ikinci albümleri Principia’nın kayıtlarını tamamladılar. Grubun kadrosu şu an Gökalp Ergen (vokal-gitar) , Melih Balta (gitar), Kağan Batır (bas-gitar). Davulda gruba İlker Özgök eşlik ediyor. Grup, kurulduğundan bu güne birkaçı yurt dışında (Berlin ve Los Angeles) olmak üzere birçok konser ve festivalde yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT