Test

Tarihler: 10 Aralık 2004 Cuma ~ 10 Aralık 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: buzhol

Nereden Alınır: BuzHol / Passage Markiz

Adres: Buzhol/ Passage Markiz, İstiklal Cad. No: 360 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 83 94 – 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2004 ~ Ara 10, 2004
Fred Everything- Hakan Henry 10 Aralık’da buzhol’de

Fred Everything (20:20Vision, Bombay Records, Turbo Records, MONTREAL)
Montreal`li Fred Everything`in yıldızı, son birkaç sene içinde gittikçe daha da kuvvetli bir şekilde parladı. Müzik endüstrisinin içinde, kendine özgü tarzıyla, günümüzün en yetenekli House dj/producerları arasına girdi.

Fred`in uluslararası DJ`lik kariyeri 1997`de İskoçya`nın Glasgow şehrinde "In The City" festivali sırasında yaptığı setle başladı ve bu set festivalin en iyi seti seçildi. Fred Everything, o geceden itibaren İngiltere ve Avrupa`nın en kaliteli kulüplerinde çalmaya başladı. Fred`in yükselişi, bir çok müzik otoritesi tarafından yıllar önce Derrick Carter`ın İngiltere`ye ilk gelişine benzetildi.

Enerji dolu, dinamik, ve belirgin bir miks tekniğine sahip olan Fred Everything, Disco, Funk, Soul ve Soulful House türlerinden etkilendi. Her yönüyle bir Party DJ`i olan Fred`in istekli setleri, topluluğu her zaman coşturdu. Fabric, Basics, Sub Club, Tribal Funktion, Moog ve Bugged Out`daki setleri uzun süre hafızalarda kaldı.

20:20 Vision, Om, Mantis, Shaboom, Grand Royal, Stereo Deluxe, Turbo, ve tabii ki Bombay Records için yaptığı çalışmalar ona dünya çapında bir itibar, ve yoğun bir seyahat programı kazandırdı. Charles Shillings, Derrick Carter, Jaffa, Shaboom, Random Factor, Soulstice, AtJazz, Roy Davis Bran Van 3000 featuring Curtis Mayfield, Erikah Badu, Kaskade, Switch gibi sanatçılara yaptığı remiksler prodüktör olarak kariyerini kuvvetlendirdi . En güzel remikslerini bir arada topladığı "From The Deep" albümü Bombay Records`un ve kendisinin ilk karışık albümü oldu.

Fred, özellikle ilk albümü "Under The Sun" ile çok büyük sükse yaptı. Fred albüm tanıtımı için İngiltere, Fransa, Belçika, İspanya, Norveç, Avusturya, İsviçre, Rusya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Amerika ve Kanada olmak üzere 11 ülke gezdi. Geçtiğimiz Haziran ayında yayınlanan albümü Light of Day ise elektronik dans müziğinde büyük söz sahibi olan DMC, Dj Mag, I Dj gibi dergiler tarafından yılın en iyi house albümlerinden biri olarak gösteriliyor. Bu albümde Roy Davis Jr., The new Mastersounds, Dj Heather, Rise Ashen ve Jospeh Malik gibi isimlerle çalışan Fred live ağırlıklı prodüksyonda da müzikal başarıyı yakaladığını kanıtladı. 2003 senesinde Jazz otoritelerince dünyanın en önemli festivalleri arasında gösterilen Montreal Jazz Festival’ da live performans sergileyerek kariyerini bir üst basamağa taşıdı.

Hala çok yoğun bir seyahat programına sahip olan Fred Everything, 2002 yılında Montreal Voir dergisi tarafından yılın en iyi dj’i seçildi ve şu ana kadar Muzik, Jockey Slut, DJ Mag, Mixmag, I-DJ, Urb, XLR8R, Mixer gibi bir çok dergiye konu oldu.

Naked Music, Om and Stompy (San Francisco), Mad Bar, Smart Bar (Chicago), Centro-Fly (New York), Fabric (Londra), Rex (Paris) gibi önde gelen parti ve clublarında sürekli performans gösteriyor ve dünyayı dolaşmaya devam ediyor. Francois Kevorkian, Roy Davis, Mark Farina, King Britt, Derrick Carter gibi daha birçok uluslarası üne sahip dj/prodüktörle aynı kabini paylaşan ve büyük beğenilerini toplayan Fred Everything 10 Aralık’t Hakan Henry’nin performansından sonra buzhol’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT