Test

Tarihler: 14 Mayıs 2004 Cuma ~ 14 Mayıs 2004 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Karaköy Liman (Eski Safran)

Ücret: 25.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Karaköy Rıhtım

Adres: Rıhtım Cad. No: 52/3 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: 0216 556 98 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2004 ~ May 14, 2004
TÜRKİYE EUROVISION KULÜBÜ sunar
EUROVISION PARTİSİ

Eurovision Fanları İstanbul`un Keyfini Karaköy Limanda Yaşayacak,
49.Eurovizyon Şarkı Yarışmasına ev sahipliği yapacağımız günlerde Türk Eurovision fanları ve ``Karaköy Liman`` büyük bir organizasyon`a imzasını atıyor.

36 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek bu yılki yarışma için Avrupa`nın her yanından binlerce fan geliyor. 1996 yılında kurulmuş olan OGAE Türkiye (Türkiye Eurovision Fan Klubü), bu şık organizasyonda Karaköy Liman`da yabancı fanları ve tüm Eurovision severleri ağırlamayı planlıyor.

14 Mayıs 2004 Cuma akşamı gerçekleştirilecek parti de ülkemizi daha önceden yarışmada temsil etmiş sanatçıların da katılımıyla çok renkli bir atmosfer yaratılacak. Geceye katılacak sanatçılar yarışmada seslendirdikleri eserleri bu kez fanlar için söyleyecek. Tüm gece boyunca yarışma şarkıları, hit olmuş Eurovizyon parçaları çalınacak,çeşitli görsel şovlar ve multimedia gösterimleri ile eğlencenin doruğuna çıkılacak . Bir anlamda 15 Mayıs akşamı gerçekleşecek Eurovision 2004 finali öncesi moral depolanacak ve gelen yabancı konuklara anılarından silinemeyecek bir gece yaşatılacak.

Katılımın yüksek olacağı tahmin edilen gece; geleneksel Türk konukseverliğinin başka bir boyuta yansımış görüntüsü ve tadı olacak. Tüm bu rengi yaşamak için yapmanız gereken tek şey 14 Mayıs gecesi Karaköy Liman da olmak.........
http://www.turkey.ogae.net/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT