Test

Tarihler: 12 Haziran 2004 Cumartesi ~ 12 Haziran 2004 Cumartesi - Saat: 12:00

Yer: Saint Joseph Lisesi

Ücret: Ön satış: 20 Milyon, Kapıda: 25 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Saint Joseph Lisesi

Adres: Dr Esat Işık Cad. No:76 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 358 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2004 ~ Haz 12, 2004
LİSELİLER YAZA MERHABA FESTİVALİ’NDE SAINT-JOSEPH’DE BULUŞUYOR!!!
YALIN & DUMAN & GRİPİN

2004 yazının ilk ve tek liseler arası gençlik festivali olma özelliğine sahip olan FRANCOFEST, başta Saint Joseph olmak üzere diğer Fransız Liseliler ve birçok liselinin katılımıyla bir şölene dönüşecek. 12 Haziran Cumartesi günü Saint Joseph Lisesi’nde gerçekleşecek olan FRANCOFEST, gençler için eğlencenin nabzını tutan UNIGROUP tarafından organize ediliyor. insan langırtı turnuvası , dekatlon,tırmanma duvarı, halat çekme yarışması gibi daha bir çok aktivite ile renklenecek olan FRANCOFEST kapsamında; “Zalim” parçasıyla oldukça başarılı bir çıkış yapan YALIN geniş bir hayran kitlesine sahip olan DUMAN, Türkçe rock müziğine yeni bir ses getiren GRİPİN’ in sahne almasının yanı sıra lise müzik grupları da performanslarını sergileyeceklerdir .Gençler için bir eğlence şölenine dönüşecek FRANCOFEST,yazı karşılamak için dört dörtlük ve oldukça eğlenceli bir imkan sunuyor.

Ayrıca FRANCOFEST’de yer alacak kokoreççi, midye dolmacı, pamuk şekerci, kağıt helvacı, macuncu gibi… geleneksel kıyafetli sokak satıcıları da festivale ayrı bir renk katacaklar.
FRACOFEST’te yer alacak animasyon aktiviteleri:
- HALAT ÇEKME YARIŞMASI, - İNSAN LANGIRTI (15mx10m boyutlarında dev langırt oyunu ancak bu sefer sopaların ucundaki futbolcular sizsiniz. Mücadele ve eğlence bir arada.) - TIRMANMA DUVARI (7.5 X 7.5 boyutlarında 4 tarafından tırmanılabilen dağa tırmanış keyfini ayağınıza kadar getiren, animasyon aleti.) DEKATLON (16 metre boyutunda çeşitli engellerden oluşan ve engelli parkurun sonunda eğlenceli bir kaydırak kayışıyla biten zevkli, maceralı ancak tehlikesiz hem çocuklar hem de yetişkinlere hitap eden animasyon aleti.)

FRANCOFEST ‘in biletlerini tüm BİLETİX satış kanallarından alabilirsiniz.
estival Programı:
12:00 Kapı Açılış
12:00-17:30 (-Animasyon aktiviteleri, -Yarışmalar, -Okul gruplarının sahne performansları, AZ (Saint-Joseph Lisesi), KÖPRÜ (Robert College), EQOFUQAL (Alman Lisesi), MECAZ (İtalyan Lisesi), HORİZON (İstanbul Lisesi), NİLÜFER (Galatasaray Lisesi)
17:30 FUNKEY
18:45 GRİPİN
20:00 DUMAN
22:15 YALIN

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT