Test

Tarihler: 03 Eylül 2004 Cuma ~ 03 Eylül 2004 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Parkorman

Ücret: Biletix : 12.5 Milyon TL Kapıda: 15 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Parkorman

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 244 63 59-60-61 (Mundo Latino), 0212 320 20 00 (Parkorman)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2004 ~ Eyl 3, 2004
SALSA POOL SPLASH! PARTY
Hem Dans, Hem Spor, Hem Eğlence
Havuz’da Salsa……

Mundo Latino ve Park Orman bu yaz birlikte organize ettikleri Dance Splash!! Partilerinin bir yenisini 3 Eylül Cuma Gecesi, Park Orman Havuz Başında gerçekleştiriyor.

Latin Danslarının en heyecan veren, aşkı ve tutkuyu beden diliyle en iyi anlatan dansı Salsa, Mundo Latino Dansçıları tarafından izleyicilerin nabız atışlarını yükseltecek bir şekilde yorumlanacak.

2004 Salsa Şampiyonları Ebru Çapraz & Koray Türkay kendilerine birincilik getiren showlarını havuz kenarında sergiledikten sonra, Milli Yüzücülerimiz’den Begüm Özüekren ve grubundan Latin Ritimleri eşliğinde muhteşem bir Su Balesi performansı gerçekleşek.
Gece’nin sürprizi ise Salsa Pool Splash! Yarışması Dans, Yüzme, Spor ve eğlence odaklı bu yarışma’da ilk üç çifte sürpriz ödüller var.

Partide Latin Müziği’nin bir numaralı ismi DJ. Mehmet Ceyhan’ın çalacağı ateşli ve kıvrak Latin müzikleri ile dansetmek, muhteşem danslar izlemek ve kıpır kıpır müzikler dinlemek ve aynı zamanda Park Orman Havuzunun nefis sularında yüzmek istiyorsanız, dans ayakkabılarınızla birlikte, mayonuzu yanınıza almayı kesinlikle unutmayın!!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT