Test

Tarihler: 24 Eylül 2004 Cuma ~ 24 Eylül 2004 Cuma - Saat: 22:00

Yer: buzADA

Ücret: Ön satış: 35 Milyon TL. Kapıda: 40 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve buzADA

Adres: buzADA (Galatasaray Adası), Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: Info: 0533 774 74 90, 0212 263 09 09- 263 63 73 (buzADA)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2004 ~ Eyl 24, 2004

2004 yazına damgasını vuran buzADA’da yazın beklenen buluşması gerçekleşiyor: KENAN DOĞULU buzADA’DA!

Beklenen albümü 6,5 ile hiçbir zaman kaybetmediği popülaritesini arttıran, kadın erkek, genç yaşlı demeden herkesi eğlendiren Kenan Doğulu, 24 Eylül Cuma günü Unigroup organizasyonuyla buzADA’da hayranlarıyla buluşuyor. Bugüne kadar birçok organizasyonla adından söz ettiren, gençliğin eğlence adresi Unigroup tarafından organize edilen gecede Kenan Doğulu’nun şarkıları ve eşşiz konumuyla her noktadan etkileyici bir manzaraya sahip olan buzADA’nın eşsiz ortamı yazın şu son günlerinde unutulmaz bir gece yaşatacak… buzADA’nın havuz bölümüne kurulacak olan sahnede gerçekleşecek konsere ışık oyunları ve DJ’ler eşlik edecek. Sabahın ilk saatlerine kadar sürecek olan gece yazın en keyifli final gecelerinden biri olacak.

Kenan Doğulu konseri öncesi DP Parti ile gceeye ısınacak olan miasfirler konser sonrası genç ve yetenekli DJ Uğur Project ile geceye devam edecek.
Gecenin bilet satışları, Unigroup bilet satış ağı ve Biletix aracılığıyla gerçekleşecek. Bilet fiyatları ön satışta 35 Milyon TL. Konser günü kapıda 40 Milyon TL.
Organizasyon saat 22.00`de özel parti ile başlayacak ve 00:30`da Kenan Doğulu konseri ile devam edecek. Gece boyunca Kuruçeşme sahilden aralıksız buzADA`ya tekneler ile ücretsiz gidiş-dönüş sağlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT