Test

Tarihler: 11 Eylül 2004 Cumartesi ~ 11 Eylül 2004 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 10.000.000 TL Öğrenci: 5.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2004 ~ Eyl 11, 2004
Arp: ŞİRİN PANCAROĞLU & Soprano : AYŞE SEZERMAN

ŞİRİN PANCAROĞLU: Washington Post’un bir “milli servet” olarak tanımladığı arpist Şirin Pancaroğlu ülkemizdeki belli başlı müzik festivallerinin yanısıra, Amerika’da Imagine New Music Festivali ile Ebb and Flow Arts Festivali, Meksika’da Festival de la Cuidad de Mexico, Fransa’da Berlioz Festivali, Chirens Oda Müziği Festivali, Semaines Musicales de Villeveyrac ve Trièves Festivallerine solist olarak katılmış; Tokyo Senfoni Orkestrası, Avrupa Birliği Oda Orkestrası, Memfis Senfoni Orkestrası, Washington Oda Senfonisi, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Ancyra Oda Orkestrası, Enka Sinfonietta ve Akbank Oda Orkestrası eşliğinde konserler vermiştir. 1987’de Cenevre Konservatuvarı’ndan lisansını aldıktan sonra müzik eğitimini A.B.D.`de İndiana Üniversitesi Müzik Fakültesi`nde Susann McDonald ile sürdüren Pancaroğlu 1992`de yüksek lisans derecesini almıştır. 2000 yılından bu yana Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünde öğretim görevlisi olan Şirin Pancaroğlu’nun “Hasret Bağı” ve “Kuyruklu Yıldız Altında” başlıklı iki albümü bulunmaktadır.

AYŞE SEZERMAN: İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçılarından Ayşe Sezerman, , müzik çalışmalarına A.B.D. Indiana Üniversitesi Müzik Fakültesi’nde Virginia Zeani ve Nicola Rossi Lemeni ile devam etti. Aralık 1990’da “Master of Music” derecesi ile mezun oldu. Almanya, Belçika, Hollanda ve Kıbrıs’ta konserler veren ve temsiller yapan Ayşe Sezerman , İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde sanat yönetmeni yardımcısı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Şan Bölümü’nde de öğretim görevlisidir.
(III.Uluslararası Beyoğlu Buluşması kapsamında)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT