Test

Tarihler: 25 Aralık 2004 Cumartesi ~ 25 Aralık 2004 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 15 Milyon TL

Nereden Alınır: Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212-292 11 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2004 ~ Ara 25, 2004
GÖKSEL 25 ARALIK CUMARTESİ INDIGO’DA

2001 yılında “Körebe” adlı albümüyle milyonlarca insanı fethetmeyi başaran, ‘Depresyondayım’ şarkısıyla gündeme bomba gibi düşen, gazetelerin depresyon özel ekleri ve yazı dizileri hazırlamasına yol açan ünlü besteci ve söz yazarı Göksel, 25 Aralık Cumartesi akşamı saat 22:00’de Indigo’da.
Her sanatçının sanat yaşamında zirveye çıktığı, en verimli, en başarılı olduğu bir dönem vardır. İşte Göksel yeni bir albümün arifesinde iken bu zirvenin sinyallerini veriyor. Sıra dışı şarkıları ile kadın ozan mertebesine ve Türk müziğinde bambaşka bir kulvara taşıyan Göksel’i Indigo’da ki bu özel konser akşamında izlediğinizde, onun kişisel dünyasının vazgeçilmez büyüsüne kapılacak, bize hak vereceksiniz. Uzun süredir konser vermeyen Göksel hayranları için bu fırsat kaçmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT