Test

Tarihler: 09 Haziran 2005 Perşembe ~ 09 Haziran 2005 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: 27,50 YTL (27.500.000 TL)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yeni Melek Gişe

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No 13, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 97 00 (Yeni Melek)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2005 ~ Haz 9, 2005

Skid Row, 1986 yılında New Jersey’de Dave “Snake” Sabo ve Rachel Bolan tarafından kuruldu. Daha sonra vokalist olarak yanlarına karizmatik görünüşü ve büyüleyici sesiyle dikkat çeken Sebastian Bach’ı alan grup, ilk günlerinden itibaren Bon Jovi vokalisti Jon Bon Jovi’nin büyük desteğini gördü. 1989 yılında piyasaya sürülen ve grubun adını taşıyan ilk albüm müthiş bir liste başarısı gösterdi ve New Jersey’li beşliyi dönemin en büyük rock gruplarının arasına yerleştirdi. Bu albümden çıkan ilk single olan “18&Life” haftalar boyunca MTV’de en çok istek alan şarkı seçildi. Yine aynı albümde yer alan, aynı zamanda müziği ve sözleriyle grubun asi ve kural tanımaz tavrını yansıtan “Youth Gone Wild” yıl boyunca dünya gençliğinin marşlarından biri haline geldi. Yıllar içinde unutulmazlar arasında yerini alan “I remember You” ve “Piece of Me” gibi hit şarkılar da bu albümde yer almaktadır. Özellikle bir dönemin gençliğinin anılarında önemli bir yer kaplayan “I remember You” rock müziğin gelmiş geçmiş en iyi hard n’ heavy “ballad”larından biri olarak kabul edilmektedir. İlk albümün müthiş başarısı üzerine Skid Row, Japonya, Rusya ve ABD’yi içeren geniş kapsamlı bir dünya turuna çıktı. Amerika turnesinin bir bölümünde Bon Jovi’nin ön grubu olarak sahne aldı.

1991 yılı sonlarında Amerika listelerine 1 numaradan giren ikinci albüm “Slave To The Grind” yayınlandı. Albüm “Wasted Time”, “In a Darkened Room”, “Monkey Business” ve “Slave To The Grind” gibi hitleri içeriyordu. Bu albümün ilkini de aşan başarısı ve satış rakamının 6 milyonu geçmesi üzerine grup, Guns N’ Roses ve Pantera gibi isimlerle birlikte yeni bir dünya turuna çıktı. Yine bu dönemde aralarında Donnington ve Rock in Rio’nun da bulunduğu dünyanın en önemli festivallerinde “headliner” olarak yüzbinlerce kişi önünde sahne aldı.

1992’de Skid Row’un dünya turnesi Pasifikler, Brezilya, Japonya ve tüm ABD’yi içine alacak şekilde genişledi ve tam 18 ay sürdü. Bu dönemde grubun müziğini etkileyen Kiss, Ramones, Judas Priest, Jimi Hendrix ve Rush gibi grupların cover’larının yer aldığı “B-Side Ourselves” piyasaya çıktı. Aynı albümde Judas Priest vokalisti Rob Halford ile düet yaptı.
1995 yılında grubun dördüncü stüdyo albümü olan “Subhuman Race” yayınlandı. Hemen sonra yeni bir dünya turuna start veren grup, 1997 yılında Sebastian Bach’ın ayrılmasıyla birlikte ardında 20 milyona yaklaşan albüm satışı, birçok platin plak, her biri rock klasikleri arasında yerini alan onlarca şarkı, ve tüm dünyada milyonlarca hayran bırakarak dağıldı.

Daha sonra Sebastian Bach kariyerine kendi başına devam etmeyi seçti ve Skid Row geleneğini devam ettirdi. Şu sıralarda VH1 müzik kanalında periyodik olarak “I married Sebastian Bach” isimli bir şovu yayınlanan ve ülkemizde de yıllardır binlerce hayranı bulunan rock müziğin bu dev ismi, Beyoğlu Yeni Melek Gösteri Merkezi`n de konser vermek üzere 2. kez Türkiye’ye geliyor. Sebastian Bach’ın yeni grubuyla birlikte “18&Life”, “Youth Gone Wild”, “I Remember You”, “In A Darkened Room” gibi birçok Skid Row klasiğini seslendireceği bu müthiş hard rock şölenini kesinlikle kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT