Test

Tarihler: 03 Aralık 2004 Cuma ~ 04 Aralık 2004 Cumartesi - Saat: 19:30

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Ücret: Tam: 30.000.000 TL - Öğrenci: 20.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Lütf

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 296 30 55 (Lütfi Kırdar UKSS)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2004 ~ Ara 4, 2004
EFES PİLSEN BLUES FESTİVAL 15. YILINI KUTLUYOR
3-4 Aralı 2004 Lütfi Kırdar UKSS

Efes Pilsen’in geçtiğimiz 15 yıldır, müzikseverler ile dünya blues sanatçılarını buluşturduğu “Efes Pilsen Blues Festival” bu yıl 14 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında, 15 şehirde, yine müzik ve eğlence rüzgarı estirecek.

15. yılını dolduran, Türkiye’nin tek blues festivali “Efes Pilsen Blues Festival”, yıl boyunca merakla beklenen bir gelenek haline geldi. “Efes Pilsen Blues Festival” yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen turnelerle kitlelere Blues’un jenerasyonları kapsayan ruhunu ve heyecanını yaşatıyor.
Efes Pilsen’in 35. kuruluş yıldönümünde, 15. başarı yılını kutlaması nedeniyle ayrı bir önem taşıyan “Efes Pilsen Blues Festival ”, bu özel seneye Philadelphia Jerry Ricks & Cahit Berkay; Little Charlie & The Nightcats ve Mighty Sam McClain gibi sanatçılar ile imza atacak.
Organizasyonunu Pozitif’in gerçekleştirdiği “Efes Pilsen Blues Festival 15”, 14 Kasım tarihinde Kıbrıs’tan başlayacağı maratonuna Antalya, Konya, Ankara, Kayseri, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, İstanbul, Tekirdağ, Bursa, İzmir ve Eskişehir’de eğlence gündemini belirleyen konserleri ile devam edecek.
15. yaşgününü kutlayan Efes Pilsen Blues Festival’ın en büyük sürprizi akustik blues gitar ustası “Philadelphia” Jerry Ricks ile saz ve gitar üstadımız Cahit Berkay’ın buluşması olacak. İlk kez biraraya gelecek olan ikili, farklı coğrafyalardan aynı blues hikayelerini İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir konserlerinde bir ağızdan söyleyecek.
“Efes Pilsen Blues Festival 15”in ikinci grubu ise; 30 yıldır birlikte “jump” ve “swing” gibi cazın dans öğesi içeren türleriyle, hard Chicago blues’u, rockabilly bebop ve Estrin bestelerini harmanlayan “Little Charlie & The Nightcats”. Müzik tarihinin en kıdemli blues gitaristlerinden Little Charlie Baty ve vokalist, armonika sanatçısı ve şarkı yazarı Rick Estrin’den oluşan grup müzikseverlere doyulmaz müzik, dans ve eğlence yaşatacak. .
“Efes Pilsen Blues Festival 15” in diğer sanatçısı ise Avrupa’da Amerika’nın ruhu olarak anılan ve ABD’de soul ve blues harmanının rakipsiz sesi olarak kabul edilen “yaşayan blues ve soul efsanesi” Mighty Sam.
Efes Pilsen ayrıca, “Efes Pilsen Blues Festival 15” sırasında “Efes Pilsen ile 35 Yıllık Keyfin Kareleri” fotoğraf yarışmasının dereceye giren eserlerini İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir’de sergileyerek, festivale ayrı bir renk katacak.

14 Kasım / Kıbris Jasmine Court Hotel
16 Kasım / Antalya Talya Convention Center
17 Kasım / Konya Hilton
19 - 20 Kasım / Ankara HiltonSA
23 Kasım / Kayseri Hilton
25 Kasım / Samsun Büyük samsun Oteli
26 Kasım / Trabzon Zorlu Grand Hotel
28 Kasım / Adana HiltonSa
29 Kasım / Gaziantep Kalender Plaza
30 Kasım / Diyarbakir Demirok Tesisleri
3-4 Aralık / Istanbul Lutfikirdar Kongre ve Sergi Sarayı / Rumeli Salonu
6 Aralık / Tekirdağ Club Foli
8 Aralık / Bursa Almira Oteli
10-11 Aralık / İzmir Hilton
14 Aralık / Eskişehir Doors Park

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT