Test

Tarihler: 06 Aralık 2004 Pazartesi ~ 06 Aralık 2004 Pazartesi - Saat: 20:30

Yer: Çırağan Palace Hotel Kempinski

Ücret: 67.000.000 TL - 45.000.000 TL - 33.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Çırağan Hotel

Adres: Çırağan Cad. Çırağan Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 33 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2004 ~ Ara 6, 2004

Tuluyhan Uğurlu, tarihi mekanlardaki konserlerine Osmanlı’nın görkemli günlerini bugüne taşıyan Çırağan Sarayı’nda devam ediyor. Uğurlu’nun İstanbul’daki galanın ardından Türkiye’nin tanıtımı için pek çok yabancı ülkede seslendireceği bu yeni projesinin adı Dünya Başkenti İstanbul. Projenin esin kaynağı ise Fransız İmparatoru Napoleon Bonaparte’ın şu anlamlı sözleri: “Eğer dünya tek bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu.”

Dünya Başkenti İstanbul müzikle görselliği birleştiren çok özel bir çalışma. Eserde İstanbul’un tarihi, kısa ancak derin ve duygusal öykülerle anlatılıyor. 200’e yakın fotoğraf, tablo ve gravürle renklenecek konserde Tuluyhan Uğurlu’nun solo piyano performansına kentin etnik renkliliği göz önüne alınarak zaman zaman kilise orgu ve Türk Müziği enstrümanları da katılıyorlar.

Dünya Başkenti İstanbul isimli çalışmanın bölümleri ise şöyle:
- Doğu ile Batı’nın Buluşma Noktası, - Roma Freskleri, Bizans Mozaikleri, - İnançların Özgürce Yaşandığı Kent, - Kubbeler, Çeşmeler ve Mimar Sinan, - İstanbul’un Sahil Sarayları, - Trenle Değişen Yaşam: Orient Express, - Dolmabahçe’de Hüzünlü Bir Sonbahar, - Dev Metropolden İnsan Manzaraları

Tuluyhan Uğurlu’nun Dünya Başkenti İstanbul konserlerinin 6 Aralık Pazartesi akşamı Çırağan Sarayı Balo Salonu’ndan verilecek ilk konserinde sunumlar Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı dilde hazırlanan görüntülerle verilecek.
Konsere katılacak sanatçı kadrosu ise şöyle: Piyano ve Elektronik Kilise Orgu Tuluyhan Uğurlu, Bağlama: Ümit Yılmaz, Rebab Mehmet Refik Kaya, Mey ve Kaval: Murat Toraman, Vurmalı Enstrümanlar: Mithat Arısoy

Konser öncesi ve iki bölüm arasında, konuklara Çırağan Sarayı’nın Boğaz manzaralı görkemli ortamında şarap-peynir, kuru yemiş ve alkolsüz içeceklerden oluşan bir ikram yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT