Test

Tarihler: 28 Eylül 2005 Çarşamba ~ 28 Eylül 2005 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Nereden Alınır: Roxy

Adres: Sıraselviler Cd. Aslanyatağı Sk. No:7 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2005 ~ Eyl 28, 2005
Local Utopia Party
28 Eyll Çarşamba Saat 22:00
Sergiyi destekleyen ve sergi heyecanını yaşayan, ve herkesin kendi ‘ütopia`sında bir gece geçireceği Local Utopia Party, 28 Eylül 2005 Çarşamba akşamı saat 22:00`de Roxy`de gerçekleşecek.
ARMAN a.k.a. QRTAchure`ın "ütopya” teması etrafında özel olarak hazırladığı DJ setle partilenecek gecede, sergi sürecinden görüntülerin de yer aldığı kısa bir film gösterilecek. Gecenin sürprizi herkesin kendi ütopyasını paylaşabileceği büyük bir duvar: ütopya fikirleri Roxy`nin duvarlarında dans edecek!

Roxy`nin güncel sanata desteğiyle bir sergi projesi: İttihad Sigorta Sergisi
Adını gerçekleşeceği hanın kendisinden alan sergi, İttihad Sigorta Pasajı`nda var oluyor. Hanın doğal dokusunu bozmadan, hana sızan ve orada mekansallaşacak çalışma ve projelerin aslında HANDAKİ HAYATLA bir derdi var.
Bağımsız bir güncel sanat projesi olan İttihad Sigorta Sergisi, Roxy`nin verdiği destekle 12 Eylül-2 Ekim 2005 tarihleri arasında İstanbul Bienali`yle eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.
Sanatçı buluşması (artists` gathering) modeliyle ortaya çıkan İttihad Sigorta Sergisi, bienalle eşzamanlı olarak, gündemdeki kamusal alana katılıyor. Sergi, sanatın ‘direnme` ve ‘birlikte var olabilme` açılımlarını yakalamaya çalışan sanatçılarla, bir mekanın dönüştürülmesinden ziyade, sanatçıların ve han sakinlerinin hayatlarından bir deneyimin izini sürüyor. Çünkü sanatçılar hanı değil, han sanatçıları dönüştürmekte...
Tarih: 12 Eylül-2 Ekim 2005
Yer: İttihad Sigorta Han, Sıraselviler Caddesi, Taksim İlk Yardım Hastanesi Karşısı
Proje fikri: Adnan Yıldız
Koordinasyon: Adnan Yıldız, Ömür Kula, Övül Durmuşoğlu
Katılımcı Sanatçılar: Adnan Yıldız, Aylin Sunam, Can Özal, Deniz Gül, Gülay Semercioğlu, Hande Varsat, Hayal Pozantı, Senta Urgan, Zeynep Günel ve local utopia.
local utopia: Elif Akçalı, Adnan Yıldız`in koordinasyonuyla gerçekleşecek; Pınar Yoldaş, İbrahim Çolak, Serap Çakıl, Melis Rozental, Evrim Yiğit, İrem Gören, Gamze İçhedef, Deniz Alnıtemiz`in davetli olduğu ortak projenin amacı hanın içinde yaşayanların hana, hayata dair hayallerinden yola çıkarak, yine hana -gerçekleşemese de- bir kollektif ütopya sunmak. Mimariden tasarıma, reklamdan modaya ve hatta elektroniğe farklı alanlarda çalışanların handa yaşayanlar adına kurdukları hayaller han esnafının hayalleriyle aynı duvarda buluşacak...
ve bir parti: ÜTOPYANIN SESİ DUYULACAK!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT