The Big Bang Theory Party feat. The Cosmonauts

Tarihler: 16 Mart 2012 Cuma ~ 16 Mart 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Vip Stand - 1100.00 TL - Stand - 420.00 TL - Vip Üst Balkon - 45.00 TL - Normal - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

"I am not crazy, my mother had me tested"
Sheldon Cooper

16 Mart Cuma Gecesi, The Hall Urban Style'da CNBC-e'nin katkıları ile Official The Big Bang Theory Partisi!

The Hall Urban Style ses getiren konsept partiler serisine sabırsızlıkla beklenen bir geceyle devam ediyor; The Big Bang Theory feat. “The Cosmonauts”

CNBC-E’nin sevilen dizisinden ilham alan süper kahramanların gecesinde özel ödüllü bir kostüm yarışması, en sevilen çizgi roman karakterleri, bilgisayar oyun köşesi ve diğer sürprizler sizleri bekliyor olacak. Geceye Badmonkey ve solo albümünü yeni yayınlayan Ozel'in DJ setlerinin yanısıra performanslarıyla renk katacak grup, The Cosmonauts olacak.

Bu sıradışı eğlence için kostümlerinizi şimdiden hazırlayın ve süper güçlerinizi donanın! Biletler ışık hızında Biletix’te.

The Cosmonauts

Uluslararası disko sahnesine damgalarını kısa sürede vuran Cosmonauts, Balearic House ve Italo Disko’yu ustalıkla harmanlıyor. 2010 yılında piyasaya çıkan El Toro’nun başarısının ardından, Cosmonauts Disco Biscuit ile geri döndü. Şubat ayında yeni EP’ lerini piyasaya sürecek olan Cosmonats 16 Mart Cuma gecesi The Hall Urban Style Dj Kabininde olacak. Nu disco akımının en önemli sahnelerinden biri olan Spacestation kabinini The Magician, Pete Herbert, Villa, Faze Action, The Revenge, Bottin ve Diskjokke gibi isimler ile paylaşan Cosmonauts önümüzdeki aylar içersinde Justin Robertson, Psychemagik & The C90's gibi isimler ile de calışacak. Cosmonauts, Aeroplane’nin “In Flight Entertainment ‘’ isimli toplama albümünde Snake Head ile yer aldılar.

Ozel

2008'de kurduğu Wufi'yle 3 sene sahnelerin tozunu yutan ve 2012 Mart'ta söz, müzik, düzenleme ve yapımını kendi üstlendiği Türkçe solo albümünü çıkaran Cem Özel, 'Ozel' adıyla nadiren DJ performansları sergiliyor. Bu performanslarında ender 70'ler disco parçalarından, daha çağdaş İDM, techno ve electro gibi tarzlara kadar uzanan eklektik müzik arşivine uzanan Cem Özel, 16 Mart gecesi The Hall'da dinleyenleri bir kez daha şaşırtarak dans ettirecek.

http://www.facebook.com/cemozelcemozel
http://www.twitter.com/cemozelcemozel
http://www.facebook.com/wufimusic
http://soundcloud.com/ozel-1

Badmonkey:
http://soundcloud.com/user2166182

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Normal Stand (Ana Salon) 4 kişilik (1 sise jb, smirnoff veya absolute meyve tabagi ve cerez)
- Vip Stand (VIP Odasi)4 kişilik (2 sise jb, smirnoff veya absolute meyve tabagi ve cerez)



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT