The Dancers Of Dance Night

Tarihler: 26 Şubat 2016 Cuma ~ 26 Şubat 2016 Cuma 26 Şubat 2016 22:30

Yer: Rıddım

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No: 35/1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2016 ~ Şub 26, 2016
"26 Şubat Cuma gecesi birbirinden özel sahne gösterileri, dans, müzik ve eğlenceli dakikalar geçireceğiniz The Dancers Of The Night partisine davetlisiniz.

İstanbul’ un ilk ve tek R&B HIPHOP kulübü RIDDIM CLUB eğlence sevenlerin Taksim gece hayatındaki vazgeçilmez yerini alıyor. İstanbul’ un en gözde mekanlarından biri olan ve aynı anda yüzlerce kişiyi ağırlayan RIDDIM CLUB görkemli mimarisi ve doğal akustiği ile günümüz eğlencesini geçmişin dokusu ile bütünleştiriyor. Kaliteli müzik ve sınırsız eğlence anlayışını misyon edinen RIDDIM CLUB sadece eğlence mekanı olmasının ötesinde, yeni yeteneklerin keşfedildiği organizasyonlar da yapıyor. Haftanın her gününde farklı konseptiyle konuklarına keyifli dakikalar geçiren RIDDIM CLUB da misafirlerinizle buluşup, gururla ağırlayabileceğiniz, boğaz manzarasıyla özel günlerinizi en coşkulu şekilde yaşayabileceğiniz yeniliklerin ve eğlencenin tadını çıkartabileceğiniz bir ortam sizleri bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için 0 (530) 401 14 48 numaralı telefonu aramanız rica olunur."

- Etkinlik İçin Yaş Sınırı (+18) dir.- Damsız Giriş Güvenlik Görevlilerimizin İnisiyatifi Doğrultusunda Verecekleri Karara Bağlıdır.- RIDDIM Etkinlik İçin Uygun Görmediği Kişileri Bilet Bedelini İade Etmek Koşuluyla Etkinlik Mekanına Almama Hakkına Sahiptir.- 1.İkram ücretsizdir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT