The Doors Experience

Tarihler: 05 Nisan 2008 Cumartesi ~ 05 Nisan 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Pulp Live Music Bar

Ücret: 23,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Pulp

Adres: İstiklal caddesi, İmam Adnan Sokak Yeşilçam sineması üstü, Kat 4 & 5 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: www.pulptayiz.biz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2008 ~ Nis 5, 2008
THE DOORS EXPERIENCE
5 Nisan Cumartesi Saat 22:00

Son yılların genç alternative rock gruplarını sahnesinde ağırlayan; dekoru ve müzikleri ile gençlerin favorisi olan PULP LIVE MUSIC BAR gelmiş geçmiş en güzel tribute konseri için 5 NİSAN CUMA gecesi Avusturya’ dan gelen THE DOORS EXPERIENCE adlı grubu sahnesinde ağırlıyor. Grubun The Doors orijinal sahnesinin başarısına en yakın duran grup oluşunun yanı sıra; vokalistinin Jim Morrison’ a benzerliği görenleri şaşırtıyor!
5 NİSAN saat 22.00 ‘da, THE DOORS EXPERIENCE, PULP LIVE BAR sahnesinde sizleri bekliyor olacak!

The Doors Experience, (The Doors Deneyimi) grubun efsanevi canlı performans soundunu ve sahne performansını tekrar ederek; The Doors`un ve Jim Morrison`ın anısını hayatta tutuyor. Door`un lideri Jim Morrison`un ölümünün üzerinden yıllar sonra The Doors Experience her yaştan Doors hayranlarını hipnotize etmeye devam ediyor.
Light My Fire, Break On Through, The End, Alabama Song, Touch Me, Roadhouse Blues ve People Are Strange gibi şarkılar The Doors Experience`in konserlerini; dinleyicilerinin dans etmekten kendini alamadığı eşsiz performanslara dönüştürmelerini sağlıyor.
Klasik Doors donanımı olan gitar ve davullara The Doors Experience bir de basgitar eklemiştir (Doors`un bütün stüdyo kayıtlarında olduğu gibi) ayrıca "Riders On The Storm" or "L.A. Woman" gibi şarkıların ticari soundlarını tam olarak tekrarlayabilmek için bir de elektronik piyano eklenmiştir.
The Doors`un zengin repertuarında yer alan 40`tan fazla şarkıyı The Doors Experience`ın konserlerinde en özgün versiyonlarıyla bulabilirsiniz. Grup Jason "Jim" Boiler tarafından 2001`de kurulmuştur ve o zamandan beri çeşitli Avrupa ülkelerinde turlarda inanılmaz başarılı konserler vermektedirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT