The Nash Ensemble

The Nash Ensemble

Tarihler: 04 Aralık 2016 Pazar ~ 04 Aralık 2016 Pazar 04 Aralık 2016 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü bilet - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2016 ~ Ara 4, 2016
The Nash Ensemble konseri CRR Konser Salonu'nda gerçekleşecek.

Christianne Stotijn:
Mezzo soprano
Program
W.A. Mozart       Piyano Beşlisi, Sol Minör, K 478
G. Mahler            Waytfarer’in Şarkısı (Düzenleme: A. Schoenberg)
J. Strauss              İmparator Valsi
F. Schubert          Piyano Beşlisi, ”Trout “ La Majör, D 667


“The Nash Ensemble, oda müziği krallığından geliyor.”  The Sunday Times

“The Nash Ensemble yıldızları harika bir teknik ve derin bir müzikaliteye sahipler…”  The Guardian

2010 yılından beri, dünyanın en prestijli salonlarından biri olarak kabul edilen Wigmore Hall’un yerleşik oda topluluğu olan The Nash Ensemble, Britanya’nın en iyi oda müziği topluluğu gösterilirmektedir. Topluluk, cesaret isteyen turne programları, etkileyici performansları ve Haydn’dan günümüzün önde gelen bestecilerine kadar uzanan geniş bir repertuvara sahiptir. 1964 yılında kurulan topluluk, 50 yıllık geçmişinde klasik eserlerin yanı sıra gelecek nesillere miras sağlaması adına çağdaş eserlere de önem vermektedir. Bu anlamda 2014/15 sezonu sonunda, 193’ü özel olarak üstlendiği, 300 eserin ilk seslendirilişini gerçekleştirecektir. Topluluk, klasik baş yapıtları ve onlara renk katan yeni düzenlemeleri, gün yüzüne çıkarttıkları gözden kaçan eserler ve önemli çağdaş müzik eserleri ile etkileyici bir kayıt koleksiyonuna sahiptir. Tüm Mozart yaylı dörtlülerini, Rusya oda müziğinin Arensky, Glazunov ve Borodin gibi önemli isimlerinin ve İspanyol besteci Joaquin Turina’nın eserlerini içeren kayıtlar topluluğun yakın zamanda çıkarttığı albümlerdir. 2012 yılında “Winter Passions” adıyla çıkan David Matthews’in oda müziği albümü ise Gramophone ödüllerinde çağdaş müzik kategorisinde aday gösterilmiştir. Topluluk Avrupa, Amerika ve Kanada’yı kapsayan bir çok tur gerçekleştirmiştir. Ayrıca televizyonda ve radyoda yayınlanan BBC Proms gibi bir çok uluslararası müzik festivaline düzenli olarak katılmaktadır. 2014/15 sezonunda 50. Yılını, kurucusu ve sanat yönetmeni olan Amelia Freedman’ın tasarlardığı özel bir programla kutlayan topluluk bu geçmişiyle dünya çapında saygınlık duyulan bir konumdadır. Topluluk, iki kez Royal Philharmonic Society tarafından "Oda Müziği" kategorisinde ödüle layık görülmüştür. 

Christianne Stotijn
Alman mezzo soprano Christianne Stotijn, ilk müzik çalışmalarına Amsterdam Konservatuvarı’nda keman ve şan ile başlamıştır. Sanatçı, solo keman diplomasından sonra vokal çalışmalarına Udo Reinemass, Jard van Nes ve Dame Janet Baker ile devam etmiştir. Stotijn, aralarında ECHO “Yükselen Yıldızlar”, “The Borletti Buitoni Trust" ve "The Nederlands Muziekprijs” ödüllerinin bulunduğu çok sayıda ödüle layık görülmüştür. 2007 yılında BBC “Yeni Nesil Sanatçısı” seçilen sanatçı, Onyx etiketiyle pek çok albüme imza atmıştır. 2010 yılında Tchaikovsky’nin eserlerinden oluşan kayıt ile BBC “Music Magazine” ödülüne layık görülmüştür. Christianne Stotijn, MDG etiketiyle kayıt ettiği “Die Wise von Liebe und Tod des Cornets Christoph Rilke by Frank Martin”, ECHO ödüllerinde “ Yılın En İyi Lied Kaydı” ödülüne sahip olmuştur. Sanatçının ilk albümü “If the Owl Calls Again” Warner Classics etiketiyle 2014 yılının Kasım ayında piyasaya çıkmıştır. 

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT