Think Global Dance Local

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 14 Aralık 2016 Çarşamba 16 Aralık 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: - Vıp - 67.00 TL - Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Ara 14, 2016
“Think Global Dance Local” sloganıyla sizleri 16 Aralık Cuma akşamı dans ve müziğin birarada olduğu bir geceye davet ediyoruz.

Kolektif İstanbul
Suzafon'u kullanan, Fransız şansonuyla göbek attıran tek grup Kolektif İstanbul akraba düğünlerinden tırım tırım kaçanları, çatır çatır oynatmaya geliyor. Batı Trakya Türklerinin düğün müzikleri üzerine kurulu olan yapısıyla, yıllar ve yollar boyunca hem grup, hem sound hem de repertuar şekillendi. Her yolculukla yeni bir şeyler eklendi. 

Önce İstanbul ağır bastı, içine caz ve funk karıştı. Sao Paulo konserinden önce Sepultura’dan Refuse/Resist’i eklediler mesela repertuarlarına. Ştipski Köçek de Benin yolculuğundan sonra orada beraber çalma fırsatı buldukları Gangbe Brass Band’in repertuarına girdi... On yılın sonunda grup için türler arasındaki duvarlar kalktı, hatta en keyif aldıkları şeylerden biri de müziği deforme etmek; daha doğrusu formlar arasına sıkışmamak. 

Dördüncü stüdyo albümleri Pastırma Yazı’nda 70’lerin efsane funk grubu The Meters’dan 'Cissy Strut’ı çaldılar. Ya da albüme adını veren L’ete Indien cover’ı... Bilenler bilir, Fransız şansonunun en arabesk şarkılarındandır. 

Kolektif’in 3 anavatanı; Türkiye, Fransa ve Bulgaristan olsa da tek bir evi vardır; İstanbul, yani tüm bu buluşmaları mümkün kılan şehir. 

Luxus
Her seferinde başka renklerde ışık yayan 7 kişiden mürekkep bir şiirli lambadır Luxus. Boynunuzdaki kravatın yasaklanmış göbek atma isteğidir. Çaresizliğin kıçında patlayan siyah deriden dede terliğidir. Terli terli su içmenin yegane bahanesidir. Elinizde patlama ihtimali oldukça yüksek bir sıhhatli bombadır. Şudur, budur.

Dinamik grup Luxus; dünyanın bin türlü gazabından kaçıp deliliğe sığınanların şarkılarını söylüyor! 

Sattas
Reggae müziğinin Türkiye'deki en önemli ismi Sattas ile coş coş coşmaya buyurunuz efendim. 
Reggae müziğinin özünden uzaklaşmadan caz, ska, dub ve rock formlarını bir potada eritebilmeyi başaran, müzikal kalitesi ile ismini Türkiye'nin ötesine duyurmuş olan Sattas, çağdaş sound'ları, yaratıcı yorumları, yüksek tempoları ve izleyici ile kurdukları müthiş etkileşim ile, bu ününü hakettiğini Cuma gecesi kanıtlamaya garajistanbul’a geliyor. 

Deli Müjgan
İçkiye benzer bir şey var bu havalarda, kötü ediyor insanı, sevdiğin başka sen başka yerde, kötü ediyor insanı… Müjgan'ın hikayesine gelince; Müjgan Cihangir semtinde ikamet eden ve gerçekten de karışık duygu durumu ile biraz deli ama aynı zamanda da asil ve sahibinden başkasını sevmeyen şahsına münhasır bir kedi. Grubun ismi buradan geliyor. Siz hiç Ahmet Kaya'nın 'Ağladıkça'sını Bossa Nova tarzında coverlayarak çalan bir grup dinlediniz mi? E hadi o zaman, Cuma gecesi garajistanbul’a
Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı Açılış 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT