This Will Destroy You

Tarihler: 09 Nisan 2012 Pazartesi ~ 09 Nisan 2012 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2012 ~ Nis 9, 2012

Easternbull Entertainment Sunar: This Will Destroy You

Günümüzde indie / post-rock dendiğinde akla gelen en önemli gruplardan olan This Will Destroy You, 2005'te Teksas'ta kuruldu. Grubun 2006 yılında yayınladığı ilk albümü (tamamıyla kendileri tarafından kaydedilen) Young Mountain Amerika'nın en prestijli müzik dergilerinden Rock Sound tarafından yılın albümü seçildi.

Albümün parçaları birçok televizyon, internet ve web projesinde yer alırken 2 parça da Katrina Kasırgası hakkında Pentagon tarafından hazırlanan uyarı videolarında kullanıldı. Grubun ilk stüdyo albümü This Will Destroy You 2008 yılında yayınlandı ve yine Rock Sound tarafından yılın en iyi 5. albümü seçildi. Grup aynı yıl ilk Avrupa turnesini gerçekleştirdi. 2009 yılında Lymbyc Systym ile yaptıkları split albümü Field Studies'i yayınlayan This Will Destroy You sürekli turneler yapan ve büyük festivallerde kendine yer bulan bir grup haline geldi.

2010 yılında Uluslararası Af Örgütü yararına yayınlanan albümde yer alan Their Celebrations adlı This Will Destroy You parçası grubun yeni albümünün de habercisiydi. Aynı yılın Ağustos ayında grup Moving On The Edges Of Things EP'sini yayınlandı ve hemen ardından, önce Deftones ile birlikte ABD turnesine, ardından da Avrupa turnesine çıktı. Grubun 2. stüdyo albümü Tunnel Blanket 2011'de yayınlandı. Aynı yıl grubun ilk stüdyo albümünden olan The Mighty Rio Grande adlı parça başrollerini Brad Pitt'in oynadığı Moneyball filminin resmi trailerında ve soundtrack albümünde kullanıldı. Grubun yaptığı "en güzel" yayın olarak nitelendirilen Tunnel Blanket dünya çapında çeşitli müzik dergilerinden çok iyi yorumlar almayı başardı. Bu albüm Billboardlara 25.sıradan girerek grubun en iyiler arasındaki yerini almasını sağladı.

This Will Destroy You, Türkiye'deki ilk konserlerini vermek üzere 9 Nisan Pazartesi akşamı Easternbull Entertainment organizasyonuyla Istanbul Bronx'ta olacak.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:00
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT