Toçev İçin Konsere!

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 20 Nisan 2010 Salı - Saat: 20:00

Yer: Profilo Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Profilo Kültür Merkezi

Adres: Mecidiyeköy, İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ Nis 20, 2010
Türkiye’ nin ilk “Tiyatral Türk Sanat Müziği Konseri” ses sanatçısı DOĞAN TANYER imzası ile yakın zamanda Profilo Kültür Merkezi’nde can bulacak.

Tüm geliri Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan Türkiye’nin ilk Tiyatral Türk Sanat Müziği Konseri “UZUN YILLAR ÖTESİNDEN” yıllarını müziğe adamış Doğan Tanyer’in unutulmaz sesi ve yorumu ile Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncusu, Jeyan Mahfi Ayral’ın romansı anlatımı sanatseverleri bir araya getirecek.

İzleyenleri sihirli bir zaman yolculuğuna çıkaracak olan tek gecelik organizasyonda, bir dönemin eğlence kültürüne damgasını vuran gazinoların benzersiz ve seçkin atmosferi, dönemin büyük yıldızlarının öyküleri, Jeyan Mahfi Ayral’ın canlı anlatımı ve özel tiyatral gösterisi, seçkin davetli ve sanatçıların konuk olacağı konser, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Doğan Tanyer’in eşsiz sesinden dinleyeceğiniz muhteşem şarkılarıyla hayat bulacak.

Türk Sanat Müziği adına tarihe damgasını vuracak organizasyonun tüm geliri TOÇEV’e bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT