Tolga Bedir Trio

Tolga Bedir Trio

Tarihler: 26 Eylül 2017 Salı ~ 26 Eylül 2017 Salı 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 40 TL, Öğrenci: 25 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2017 ~ Eyl 26, 2017

Tolga Bedir, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Devlet Konsevatuarı Keman (lisans), Kompozisyon ve Orkestra Şefliği (lisans) bölümlerinden mezun olduktan sonra Berklee College Of Music’e klasik müzik ve caz çalışmaları ile başvuruda bulundu ve bursa hak kazandı. Ray Santisi ile Jazz Composition Piano çalıştı, ikinci enstrüman olarak davul dersleri aldı. MSÜ’de Babür Tongur, Özkan Manav, Hasan Uçarsu ve Ahmet Altınel gibi uluslararası çevrelerde ismini duyurmuş hocalardan eğitim aldı. Akademik eğitiminin yanısıra, keman virtiözü Özcan Ulucan ve dünyaca ünlü caz piyanisti Aydın Esen’le uzun yıllar çalıştı. Sonraki yıllarda konserlerinde Esen’e davulda eşlik etti.

Okul yıllarında katıldığı Halıcı Midi Bilgisayarla Beste Yarışması’nda “Deep” ve “New World” adlı parçalarıyla iki kez 3.’lük ve “Toprak” adlı bestesiyle 1.’lik elde etti. Borusan Oda Orkestrası, CRR Senfoni Orkestrası ve Akdeniz Gençlik Orkestrası’nda (Marsilya/ Fransa) kemancı olarak eşlik etti. Yurtiçi-yurtdışında caz, pop solist ve müzisyenlerine sahnede ve albüm kayıtlarında klavye, davul ve bas gitar ile eşlik etti ve düzenlemeler yaptı. Yerli ve yabancı sanatçıların pop müzik parçalarının senfonik düzenlemesini yapmış olduğu konserlerde orkestra şefliği yaptı. Sahne çalışmaları dışında 2012 yılından beri kendi stüdyosunda beste ve aranjman çalışmalarını sürdürmekte, ses sanatçısı ve müzisyenlerle projeler üretmekte; besteci ve aranjör olarak müzik yolculuğuna devam etmektedir.

Trio, klasik ve modern caz standartları yanısıra, Tolga Bedir’in bestelerinden oluşan repertuarını dinleyiciyle ile buluşturuyor.

Tolga Bedir (p),
Cahit Kutrafalı (b),
Stelios Xydias (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT