Tord Gustavsen

Tarihler: 15 Mayıs 2012 Salı ~ 15 Mayıs 2012 Salı - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL, 2. Kategori - 39.50 TL, 3. Kategori - 34.00 TL, 4. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2012 ~ May 15, 2012

Tord Gustavsen (piyano)

"Changing Places" (2003), "The Ground"(2005), "BeingThere"(2007) ve "Restored, Returned" (2009/2010) adlı dört albümü olan piyanist 1970 yılında Oslo’da doğdu. Bir süre trio formatında çalan müzisyen, 2008 yılında yeni ekibiyle “Tord Gustavsen Ensemble”adı altında çalışmaya başladı. Bu yeni topluluğunda düet ve trio çalışmalarına da yer verdi. Solo kariyerine başlamadan önce Gustavsen; Silje Nergaard, Siri Gjære, Kristin Asbjornsen, Solveig Slettahjell ve Live Maria Roggen gibi birçok ünlü şarkıcıyla çalıştı.

Jarle Vespestad (davul)

Vespestad, son yıllarda İskandinavya’nın en önemli caz müzisyenlerinden biri konumundadır.Supersilent, the Silje Nergaard gibi gruplarla çalışmış, saksafoncu Tore Brunborg ile düet yapmış,Bugge Wesseltoft ve Petter Wettre gibi isimlerle çalışmıştır.

Mats Eilertsen (kontrbas)

Kendi kuartet ve trioları da bulunan Eilertsen’ın kendi adı altında çıkmış dört albümübulunmaktadır. Parish, Food, Jacob Young Group, Wolfert Brederode Quartet ve The Sourcegibi topluluklarla da çalan müzisyen yaratıcılığı ve başarısıyla Gustavsen’in ekibinin çok önemli bir parçası olmuştur.

Tore Brunborg ( saksafon)

Tore’nin müziği onu alanında oldukça farklı kılmaktadır; çünkü o İskandinav halk müziğiniAmerikan ezgileriyle özel bir şekilde harmanlamaktadır. Brunborg, bu özel tarzı ile Gustavsenile harika bir müzikal bütünlük yarattı. Masqualero, Jon Christensen, Arild Andersen, Jon Balke,Nils Petter Molvær, Bugge Wesseltoft, Anders Jormin gibi birçok isim ve grupla çalışan müzisyenşimdilerde İngiliz piyanist John Taylor ile bir kuarteti yönetmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT