Trance Formation Beach Fest

Tarihler: 23 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 24 Temmuz 2011 Pazar - Saat: 11:00

Yer: Şile Resort Hotel Beach

Ücret: Sahne Önü - 45.00 TL - Normal Ayakta - 30.00 TL - Kombine+Kamp: 90.00 TL - 24 Temmuz: Normal Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Balibey Mah. Ağlayan Kaya Cad. No: 33 Uzunkum Şile / İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2011 ~ Tem 24, 2011
23-24 Temmuz 2001

Festival Dj’leri:
Sean TYAS (USA)
LayDee Jane (Çek Cumh.)
Jordi
OzzyXPM
Mr. By
Onur Aytaç
Celal Chello Yavuz
Burak Harşitlioğlu
Anıl Uzel
S Mind

Trance Formation Beach Fest. 2011, dünyaca ünlü dj`ler Sean Tyas, LayDee Jane ve onlara eşlik edecek TFS Team dj`leri ile Şile sahillerinde 2 günde toplam 21 saat elektronik müzik keyfi ve görsel showlar eşliğinde, Beach Festival havasını en iyi şekilde yaşatacak eğlenceyi sunuyor.

2.500 kişi katılımcı hedefiyle 2011 yazına damga vuracak bir beach festival için start veren Trance Formation Sessions (TFS) Team, İstanbul`un en temiz ve en güzel sahiline sahip Şile Resort Hotel Beach`te, isteyen katılımcıların çadırlı kamp yapabileceği, deniz, kumsal ve güneşin doyumsuz birlikteliğini yaşayabileceği tatil tadında 2 günlük beach festival deneyimi vaad ediyor.

Sean Tyas
2010 Dj Magazine 100 listesinde 46. sırada olan Amerikalı Dj, Prodüktör ve Remixer Sean Tyas, tüm dünyada internet üzerinden haftalık olarak yayınlanan Tytanium Sessions Radio Show ile milyonlarca takipçisiyle buluşuyor. Tam bir festival sanatçısı olan Sean Tyas, yer aldığı dünyanın sayılı festivallerinde binlerce elektronik müzikseveri dans ettirirken, canlı performansı ve sahne deneyimi ile kendine hayran bırakıyor. Tytanium Sessions 100. programı kapsamında Amerika ve Kanada turunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren Sean Tyas, hemen sonrasında Trance Formation Beach Fest. 2011’de Türkiye’deki hayranları ve elektronik müzikseverler için Şile Resort Hotel Beach’in eşsiz ortamında sahne alacak.

LayDee Jane
Son dönemlerde ülkesi Çek Cumhuriyeti’ndeki Tiesto eventlerinin de değişmez ismi haline gelen ve dünyanın saygın bayan dj`leri arasında kabul edilen LayDee Jane, çaldığı müzikle birlikte, kendine özgü sahne becerisi ile hem göze hem kulağa hitap etmek için Trance Formation Beach Fest. 2011 için Şile Resort Hotel Beach’te sahnede olacak.

Bu iki dünyaca ünlü isme, Trance Formation Sessions etkinlik serisini 4 yıldır devam ettiren ve Türkiye’de trance müzik denince ilk akla gelen oluşum olan TFS Team Dj leri eşlik edecek. TFS Team olarak ilkemiz, Türkiye şartlarına en uygun fiyat ve hizmet politikamızla, tüm katılımcılara her zaman kaliteli, sorunsuz, eğlenceli ve anılarda kalabilecek festivaller yaşatmaktır. Bu ilkeler doğrultusunda festival süresince yiyecek ve içecek fiyatlarının katılımcıları memnun edecek düzeyde tutulması sağlanmış ve açıklanan fiyatların uygulanacağı garanti edilmiştir.

Festival alanına çadırsız gelmek isteyen katılımcılara çadır ve uyku tulumu kiralama hizmeti Kampist tarafından verilecektir. Kiralama esnasında sıkıntı yaşanmaması için lütfen rezervasyonlarınızı önceden http://www.kampist.org adresinden irtibata geçerek yaptırınız.

Festivalin yapılacağı Şile’ye transferler, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’ndaki önemli noktalardan gidiş dönüş servisler ile gerçekleşecektir.

Servis hizmeti alacak katılımcıların mutlaka servis@magicstage.org; servis@magicstage.org adresine ad soyad, gsm no, kalkış noktası, bilet türü bilgilerini içeren mail göndermeleri gerekmektedir.
Gidiş Dönüş Servis Fiyatı: 20 TL’ dir.

Servis Noktaları:
Avrupa Yakası / Bakırköy İncirli Boyner Mağazası önü
Avrupa Yakası / Taksim AKM önü
Anadolu Yakası / Kadıköy Metrobüs Durağı (Evlendirme Dairesi önü)
Anadolu Yakası / Kartal İDO iskelesi önü

Servis Gidiş ve Dönüş Saatleri:
Kamp + Kombine Biletler İçin
23 Temmuz 2011 Cumartesi Saat 10:00 Gidiş
24 Temmuz 2011 Pazar Saat 20:00 Dönüş
Tek Günlük Normal ve Sahne Önü Biletler İçin
23 Temmuz 2011 Cumartesi Saat 19:00 Gidiş
24 Temmuz 2011 Pazar Saat 05:00 Dönüş

Katılım gösterecek herkese şimdiden festivalimizin anılarda kalması dileğiyle iyi eğlenceler diliyoruz…

Uyarılar
Şile Resort Hotel Beach kapıları Komnine+Kamp katılımcıları için 11:00`da açılacaktır.
Etkinlik için 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.
Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve / veya bileklik kaybından Biletix ve Organizatör sorumlu değildir.
Girişler profesyonel güvenlik kontrolünden geçtikten sonra yapılacaktır.
Dışarıdan yiyecek ve içecek alınmamaktadır. Etkinlik süresince yiyecek ve içecek fiyatlarında çok özel indirimler sağlanacaktır.
Organizasyon firmasının programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
Etkinlik alanında otopark mevcuttur.
Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir.
Tek Günlük Normal Biletli katılımcılar Plaj Alanını kullanacaktır. Kamp + Kombine Biletli katılımcılar Sahne Önü + Plaj Alanını kullanacaktır.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT