Tuluyhan Uğurlu

Tarihler: 14 Ekim 2011 Cuma ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Sapphire Seyir Terası

Ücret: 1. Kategori - 67.50 TL - 2. Kategori - 56.00 TL - 3. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sapphire AVM, Büyükdere Caddesi 4. Levent İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2011 ~ Eki 15, 2011

TULUYHAN UĞURLU İSTANBUL’UN ZİRVESİNDE

Piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun zirvedeki yolculuğu sürüyor.
Geçtiğimiz ağustos ayında İstanbul’un en yüksek binası Sapphire’de 236 metrede sahneye çıkan sanatçı, büyük ilgi gören konserlerini aynı mekanda tekrar ediyor. Konserler, Sapphire Seyir Terası’nın bir üst katında (55. Kat) 360 derece İstanbul manzaralı etkinlik salonunda gerçekleşiyor. Salonun yere kadar inen camlarından muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde sunulacak konserlerde Tuluyhan Uğurlu, “Sonsuza Kadar İstanbul” isimli eserini seslendiriyor.

2003’den beri konserlerini konser salonlarının dışına taşıyan ve müziği ile mekânın enerjisini birleştiren Tuluyhan Uğurlu ilk kez teknoloji ve bilimin muhteşem beraberliği ile göklere yükselen çağdaş bir başyapıtın zirvesinde çalıyor. 261 metre anten yüksekliği ile Avrupa’nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul’da konser vermesinin nedenini Tuluyhan Uğurlu şöyle anlatıyor:

“Yaşam sizin dünyaya ve hatta kâinata nereden baktığınıza bağlı olarak gelişiyor. 2006’dan beri dinleyicimi Dünya Başkenti’nin tarihi mekanlarında gezdirmeye, yaşadığımız bu muhteşem kenti farklı bir bakışla görmeye ve düşündürmeye çalıştım.

“Şimdi hep birlikte insanın yapabileceği en ileri teknoloji ile imar edilen bir çağdaş başyapıta, İstanbul’un zirvesine çıkıyoruz ve kente bir de yukardan bakıyoruz. Günlük karmaşadan uzak, güzellikleri ve eksikleriyle İstanbul’u izliyoruz.

“Ve zirve noktasında kendimize soruyoruz: ‘Ben bugüne kadar türlü güzelliklerini yaşadığım, o büyük enerjisini paylaştığım bu kent için ne yapabilirim, ne düşler kurabilirim’ diye düşünüyoruz. Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz. Düşlerimizin sınırı yok, düşlerimize kimse karışamıyor. Ve şunu çok iyi biliyoruz ki, her şey düşlerle başlıyor ve dünya geleceğe hazırlanıyor.”

Seyir Terası asansörlerinde yoğunluk yaşandığı için en geç saat 20.00’a kadar asansörlerin önünde olunması gerekmektedir.
6 Yaşından küçükler giremez, büyükler bilete tabidir.
Sapphire Seyir terasında konsere katılacak kişilerden ayrıca teras giriş ücreti alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT