Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı - Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: 56.00 TL - Tam: 45.00 TL Öğrenci: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 Caddebostan İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 25 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Şub 14, 2012

Tuluyhan Uğurlu, Sevgililer Günü’nde bu kez Caddebostan Kültür Merkezinde.

Konumuz sevgi… Ancak biz sizleri sevginin türlü şekillerini yaşayacağınız çok özel bir ortama davet ediyoruz. Tuluyhan Uğurlu piyanosu ile anlatıyor, arkasında konser boyunca sevginin en yüce hallerine tanık olacağınız bir görsel sunumla büyüleniyorsunuz. Şiirler, anılar, sevginin felsefesi ile yücelip, evrende var olmanın, sevmenin, severek yaşamanın tadına varıyorsunuz. Mutluluktan gözleriniz doluyor.

Tuluyhan Uğurlu bugüne özel besteleriyle ruhunuzu farklı boyutlara doğru sürükleyip, sizi zirvelerde gezdirirken, Mado, Kahve Dünyası ve Simit Sarayı sizi bu geceye özel ikramlarla ağırlıyorlar.

14 Şubat Pazar günü Sevgililer Günü, ister yanında sevgiliniz, ya da bir arkadaşınız, çocuğunuz, ya da anneniz, belki de yalnız… Sizleri insanın sevgi üzerine yaptıklarını ve yapabileceklerini birlikte yaşayacağınız bir etkinliğe bekliyoruz.

- 6 yaşından küçük çocuklar giremez, büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT