Unkle Live

Tarihler: 26 Mart 2011 Cumartesi ~ 26 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: 69,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Refresh The Venue

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi AOS-52 Çömlekci Sokak No: 30, 34396 Maslak İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2011 ~ Mar 26, 2011

Yenilikçi müzikal karakteri ve eşsiz tarzıyla elektronik müziğin tartışmasız en başarılı ortaklıklarından UNKLE önemli isimlerle donanmış kadrosuyla ilk kez canlı olarak İstanbul’da.

Sanatçı bir ailede doğan ve çocuk yaşta çello ile başladığı müzik kariyerine Oxford’un underground partilerinde Djlik yaparak devam eden James Lavelle’in okul yıllarındaki projesi UNKLE uzun yıllardır bir proje olmanın çok ötesinde.

DJ Shadow prodüktörlüğündeki ilk albüm “Psyence Fiction” ile ortalığı kasıp kavurduğu 1998 yılından itibaren herbiri adeta birer yıldız karması olan ve deneysel çizgisinde farklı müzik tarzlarına uzandığı birbirinden başarılı albümleri; UNKLE’ı bir sonraki hamlesi hem dinleyici hem de müzik basını tarafından merakla beklenen çok özel bir yere koymuş oldu. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında bu kez dinleyicileri ile arayı çok uzun tutmadan paylaştığı “Where Did The Night Fall” isimli dördüncü albüm UNKLE’ın olgunluk döneminin adeta bir ispatı halinde.

Yıllar geçtikçe genişleyen ve kemikleşen kadro 2010 yılı içerisinde UNKLE.LIVE olarak birçok festivalde önemli isimlerin üzerinde headliner olarak sahne aldı ve müziklerindeki elektronik altyapıyı güçlü grup performanslarıyla, şarkılardaki atmosferi sahne şovlarıyla güçlendiren grup izleyicilerden her zaman olduğu gibi tam puan aldı.

Tüm dünyadan gelen yoğun istek üzerine UNKLE.LIVE performansları bu yıl da devam ediyor ve topluluk 2011 turnesi kapsamında ilk kez İstanbul’da da sahne almaya hazırlanıyor.

26 Mart akşamı Refresh the Venue’de yerlerini alacak olan dinleyiciler yıllardır bekledikleri konserde UNKLE’ın eşsiz müziğini en canlı haliyle dinleme fırsatını yakalayacaklar. Kurulduğu günden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiği konser serileriyle Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek Avea Escape to Music projesi kapsamında UNKLE, 26 Mart günü Refresh the Venue sahnesinde!

Kapı Açılış 20:00
4 Mart 2011 tarihine kadar indirimli dönem bilet fiyatlarıdır.
Tüm Avea`lılara Bilet Bedelinden %20 indirimli
Bu indirimden sadece internet üzerinden yapılan satın alımlarda faydalanabilirsiniz.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT