Urban Festival İstanbul

Tarihler: 07 Kasım 2009 Cumartesi ~ 07 Kasım 2009 Cumartesi - Saat: 06:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Tam: 50,00 TL, Öğrenci: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Refresh The Venue Gişe

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak Adalar İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2009 ~ Kas 7, 2009
Lounge o2 (FM 96.0), kış döneminin ilk festivalini sunar: Urban Festival Istanbul

Yazın gelişini Chill-Out Festival Istanbul ile müjdeleyen Lounge o2, bu kez kış mevsimini şehir temasını öne çıkararak ilk kapalı alan festivaliyle karşılıyor. Bu sene ilk defa düzenlenecek olan Urban Festival Istanbul, Haziran ayında Lounge 102 ve Oxi-gen’in birleşmesiyle yayın hayatına başlayan Lounge o2’nun da ilk ürünü olma özelliğine sahip.

Festival ruhunu bu kez kapalı alanda yaşatacak festival yine müzik tarzlarıyla ve ilginç müzik kombinasyonlarıyla herkesin dikkatini çekecek.

7 Kasım Cumartesi günü Maslak Refresh the Venue’de gerçekleşecek olan Urban Festival Istanbul, Lounge o2’nun diger tüm etkinlikleri gibi geniş katılımla yılın en güzel festivallerinden biri olmaya aday...

PD organizasyonuyla gercekleştirilen Urban Festival Istanbul’da jazz’dan world music’e, latin’den funk’a, hip-hop’dan soul’a kadar geniş bir müzikal yelpazede her zevke hitap eden farklı müzikler katılımcıları bekliyor!

Festivalde, dünya çapında isim yapmış birbirinden ünlü sanatçı ve gruplar yer alıyor. Bu yıl ilki düzenlenecek Urban Festival İstanbul’da ilk kez sahne alacak efsane İngiliz topluluk Nightmares On Wax, Türk müzik severlerin yakından tanıdığı Brooklyn Funk Essentials, Viyana’nın etnik sesi Karuan ve funk-breaks’in öncüsü Skeewiff performans gösterecek.

Urban Festival Istanbul’un bu seneki destekçileri arasında Coca Cola, Carlsberg, Alfa Romeo, Nokia, Point Hotel ve Foxlife bulunuyor.
18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT