Usta Sanatçılar "Çağdaş Yaşam" İçin Sahnede

Tarihler: 05 Haziran 2009 Cuma ~ 05 Haziran 2009 Cuma - Saat: 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 50,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Gişe

Adres: İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri 34330 Levent Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2009 ~ Haz 5, 2009
Usta Sanatçılar "Çağdaş Yaşam" İçin Sahnede
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve kardeş kuruluşu Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÇYDV), Türkiye’nin her köşesindeki tüm çocuklara, gençlere ve yetişkinlere çağdaş eğitim olanakları ulaştırmak üzere çalışmalarına eğitime duyarlı yurttaşlarımızın coşkusuyla devam ediyor.

“Çağdaş Yaşam Çağdaş Sanatla Elele” projesi kapsamında düzenlenen Usta Sanatçılar ve Yaşar “Çağdaş Yaşam” için sahnede! Konseri Banu Noyan Event Office organizasyonu ve Çiğdem Tunç’un sunumuyla gerçekleşecek. Bu çok özel konserde başarılı çalışmalarıyla batı müziğinin ülkemizde tanınarak sevilmesini sağlamış olan Berkant, Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ersan Erdura, Esin Afşar, Metin Ersoy ve Selçuk Alagöz ile genç kuşağın önemli temsilcilerinden Yaşar dillerde dolaşan unutulmaz şarkılarıyla aramızda olacaklar.

Usta sanatçılar yıllar önce Türk Pop Müziğinde Hit olmuş şarkılarını seslendirerek izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkarırken Yaşar, en son besteleri ile ustalarla buluşacak.

Konserin geliri ile ülke genelinde daha çok ilköğretim okulu öğrencisinin müzik, resim, tiyatro gibi sanat dallarıyla okul ortamında tanışması için müzik enstrümanlarının alınması, resim malzemelerinin temini ve eğitmenlerle birlikte sanat çalışma mekanlarının oluşturulmasına destek verilecektir.
Sevgili Türkan Saylan Hocamızın önerisiyle hazırlanmış olan bu konseri, kendisinin anısına saygıyla armağan ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT