Vector Lovers

Tarihler: 08 Kasım 2008 Cumartesi ~ 08 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Ghetto Session

Ücret: 30,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: A. Kalyoncuk Kulluk Caddesi No:10 Taksim Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2008 ~ Kas 8, 2008
DRİ 301: DUYGUSAL ROBOTLAR İÇİN ELEKTRONİK MÜZİK
VECTOR LOVERS ( Live ) – TROUBLESHOOTER ( Live ) – DATALiNE ( Live )

60’lı yıllarda video oyunları tasarlayan, ardından video oyunları için müzik yapmaya başlayan Vector Lovers (Martin Wheeler) 8 Kasım gecesi canlı performansıyla İstanbul’da!
“Üretmek için tüket” mottosuyla yola çıkan tiptak.com dijital çağa mental lezzet katan Vector Lovers ve IWARI.com’dan Troubleshooter ikilisini Ghetto Session’da ağırlıyor. tiptak.com sitesine çalışmalarını yükleyen müzisyenlerden biri, her zaman olduğu gibi, bu konserde de sahne alıyor.

Vector Lovers kendine has kompozisyonları ve harmonileriyle elektronik müziğe melankoliyi yedirmeyi başaran isimlerden. Bilgisayar oyunları, synthesizer ve uzaydan seslere tutkulu. Tutkusunu müziğiyle paylaşıyor. Makine ile insan arasındaki iletişimi tamamlayan melodileri, kendi tabiriyle, duygusal robot elektrosu müziğiyle dinleyiciler arasında ayrı bir yere sahip. Yeni çalışmalarından ipuçlarıyla dolu dolu bir canlı performans sunmak için İstanbul’a geliyor. Bilime ve uzaya olan merakından beslenerek yıldızlar arasına çektiği vektörel çizgilerle müzik yaptığını hayal eden Martin Wheeler, konserin hemen ertesi günü Bilgi Üniversitesi VCD bölümünün desteğiyle santralistanbul’da kendi yazdığı VST programı ‘dr.drone’un atölye çalışmasını verecek. Atölyeye katılan herkese dr.drone Martin Wheeler tarafından ücretsiz olarak verilecek.

Gecenin diğer hit ismi Manchester, İngiltere’den Troubleshooter. Kendisi her sesin doğal kaynağına ulaşmaya çalışıyor. Ses frekanslarını ait oldukları ortamda biraraya getiren çalışmalara imza atıyor. İngiliz IDM sahnesinin karanlık tarafını parlatan Troubleshooter canlı performansında kusurlu glitch sesleri progressive ve futuristik dans müziği ile birleştirecek.
tiptak.com organizasyonlarının vazgeçilmezi olan juri sistemine konuk bu sefer Martin Wheeler. Kendisi tiptak.com’a çalışmalarını yükleyen müzisyenlerden birini aynı gece aynı sahnede çalmak için seçti. 8 Kasım gecesi Troubleshooter’dan önce sahne alacak Cenk Sayınlı (Dataline) Tamamen analog ekipmanlarıyla performansını sergileyecek. Dataline, hayranı olduğu Aphex Twin ve Autechre gibi müzisyenlerden esinlenerek başladığı müziğine kendi kırgın melodilerini de ekliyor. Analog ekipmanlar arasında gidip gelen performanslarını seyirciyle hat seviyedeki iletişimiyle destekliyor.

::: Atölye çalışmasına katılmak için :::
Atölye çalışması tiptak.com üyesi müzisyenlere yöneliktir. Bu nedenle,
* Üye değilseniz üye başvurusu yapmanız, * En az orta seviyede herhangi bir müzik programlarına hakim olmanız, * Laptop ve varsa yan ekipmanlarınızı getirmeniz, * 22 Ekim’den itibaren tiptak.com üzerinde açılacak ilgili forma kayıt yaptırmış olmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT