W World Music / Tito Nieves

Tarihler: 10 Ağustos 2006 Perşembe ~ 10 Ağustos 2006 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: Sortie

Ücret: 78 ytl

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Double You Mağazaları

Adres: Muallim Naci Cad. No: 54 Ortaköy Ortaköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2006 ~ Ağu 10, 2006
TITO NIEVES
10 Ağustos Perşembe 22:30

“DOUBLE YOU WORLD MUSİC’DE VOLUME 2” Moda ve Müzik “Double You” İle Biraraya Geliyor…
“Salsa müziğin Pavarottisi” Tito Nieves, 10 Ağustos’ta İstanbul’da
“Double You World Music” İstanbul gecelerinde müzik fırtınası estirmeye devam ediyor. Bu yazın ikinci sürprizi ise Salsa’nın Pavarotti’si Tito Nieves..

Başarıyı kendisine yakıştıran erkeğin markası Double You, “Double You World Music” kapsamında ilki 13 Temmuz’da Charanga Habanera ile gerçekleşen müzik gecelerinde bu kez Tito Nieves’i ağırlıyor.
Tito Nieves, 30 yılı bulan başarılı kariyerinin 25. albümü “Hoy, mañana y siempre” ile bugünlerde adından çok söz ettiriyor.Pueto Rico’da doğan ve New York’ta büyüyen Tito Nieves küçük yaşlardan itibaren “Tito” lakabıyla anılmaya başladı. 15 yaşındayken müziğe olan tutkusunun farkına vardı ve salsa dünyasını fethetmek için hazırlıklara başladı. Dur durak bilmeyen bir çalışma temposu sayesinde Tito’nun yolu Orquesta Cimarron ile birleşti. Bu birleşmenin ardından iki yıl boyunca Tito, gurubun baş solisti oldu.

“Doğru zamanda doğdum.. Müzik benim tutkum. Tropikal müziğin gelişimine, salsa devleriyle yan yana katkıda bulunabileceğim bir dönemde yaşadığım için yeterince şanslıyım.”
Kariyeri boyunca Tito, çok yönlülüğü ve geniş kitleleri kendine çekebilmesi ile dil engeline meydan okudu. Onun müziği, konuştukları dille ilgisiz olarak, her bölgenin insanının kalbine ve aklına hitap ediyor.

Ödülleri..
1994 yılında “Yılın Şarkıcısı,” 1996 yılında “En İyi Video," (No Me Vuelvo Enamorar) ve 1997 yılında “New Yorklu En İyi Sanatçı.” 1998 yılında Clase Aparte isimli albümü ile Billboard dergisi ödülüne aday gösterildi. Tito, 1999 yılında “En İyi Tropikal Şarkıcı” dalında bir Globo Ödülü, 2000 yılında ise “Asi Mismo Fue” isimli parçası ile bir Premio Lo Nuestro ödülü kazandı. Tito çalışmasıyla, “En İyi Salsa Albüm” dalında 2002 GRAMMY® Ödüllerine aday oldu.

Tito Nieves; Steve Wonder, Jose Jose ve Marlon Brando gibi efsane isimlerle çalışma imkanı buldu.
Son dönemlerde Hoy, Mañana Y Siempre isimli prodüksiyonuyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Tito Nieves. GRAMMY ödüllü yapımcı ve besteci Sergio George ile, halka hem klasik hem de çağdaş bir ses sunabilmek için bir kez daha bir araya geldi.
Ayrıca Tito Nieves bu yıl “Fabricando Fantasías” adlı bir önceki çalışmasıyla en iyi salsa/merengue albümü dalında Grammy Ödülü’ne, yılın tropikal/salsa anatçılarıyla yarıştığı Premio Lo Nuestro’da aday gösterildi.
Bilet Satış Noktaları..
Unutulmayacak bu müzik dolu gece için için biletler www.biletix.com.tr’de ve Double You Mağazalarında müzik severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT