Yalın`la Bonus Card Yaz Konserleri

Tarihler: 18 Ağustos 2009 Salı ~ 18 Ağustos 2009 Salı - Saat: 21:00

Yer: Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: 45,00 TL - 56,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Açıkhava Sahnesi Gişe

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2009 ~ Ağu 18, 2009
18 Ağustos Salı akşamı Açık Hava Sahnesi’nde esecek Yalın rüzgârına kapılmaya hazır mısınız?
“Ben Bugün“ adını verdiği yeni albümü ile hayranlarıyla buluşan Yalın, Garanti BonusCard sponsorluğunda Türkiye genelinde verdiği konserlerle hayranları ve müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Albümleriyle her zaman farkını ortaya koyan Yalın, “Ben Bugün“ albümündeki şarkılar ile birlikte geçmişte adeta marş olmuş eski albümlerinden söyleyeceği parçalarla 18 Ağustos Salı günü Açıkhava’ya müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor.

Yalın, 18 Ağustos Salı akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferinde muhteşem performansı ve sahne şovlarıyla bir kez daha izleyenleri kendine hayran bırakacak.

Bonus Card sahipleri nin %50 indirimle katılabilecekleri "Yalın Bonus Card Yaz Konserleri"nde Bonus Card başvurusu yapan 100 kişi Yalın ile tanışma fırsatı, 100 kişi konser davetiyesi, 100 kişi Yalın imzalı poster, 100 kişi ise Yalın imzalı cd kazanacak.
Kampanya ile ilgili detaylı bilgi bonus.com.tr

Bonus Card sahiplerine bilet bedelinden %50 indirim uygulanacaktır.
Bonus Card Yaz Konserleri kapsamında, Bonus Card`a başvurarak, Yalın konserini izlemek istediği il ya da ilçeyi 3340`a SMS olarak gönderen 100 kişi, Yalın ile tanışma şansı yakalarken, 100’er kişi imzalı CD, poster ve konser davetiyesi kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT