Yansımalar

Tarihler: 16 Nisan 2011 Cumartesi ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 28,00 TL, Öğrenci: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 34330 Levent İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

Senfonik Yansımalar
YANSIMALAR

AZİZ ŞENOL FİLİZ, ney
BİROL YAYLA, tanbur ve gitar
EDİZ HAFİZOĞLU, vurmalı çalgılar

Yansımalar bir kez daha sevilen ve klasikleşen besteleriyle İş Sanat’a konuk oluyor.

Bu defa ilk kez bir senfonik orkestra eşliğinde hayranlarıyla buluşacak olan topluluk, geleneksel müziğimizin derin bağlarını kendilerine özgü müzik anlayışlarıyla harmanlamaya devam ediyor.

Müzik yolculuğuna 1991 yılında başlayan Yansımalar, yaklaşık 18 yıldır albümleri, konserleri, TV programlarıyla modern hayatın karmaşasına biraz sadelik ve huzur önermelerini sürdürürken Yansımalar, Bab-ı Esrar, Serzeniş, Vuslat, Pervane albümleriyle nitelikli ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu.

İstanbul Opera Orkestrası’nın topluluğa eşlik edeceği gecede İstanbul Devlet Operası’nın şefi ve İş Sanat’ın müzik danışmanı Serdar Yalçın orkestranın şeflik görevini üstlenecek.

Bugüne kadar başta kadrolu sanatçısı olduğu İstanbul Devlet Opera’sı olmak üzere sayısız Türk orkestrasını ve Münih ve Berlin Filarmoni gibi seçkin orkestraları da yöneten Yalçın, rock müzikten halk ve sanat musikisine, klasikten caza uzanan bestecilik perspektifi ve klasik ve sanat müziği gibi farklı türleri birbiriyle buluşturduğu çok çeşitli düzenlemeleriyle zengin bir müzikal geçmişe sahip.

Şef Serdar Yalçın yönetimindeki İstanbul Opera Orkestrası Senfonik Yansımalar başlıklı konserde Yansımalar’ın gelenekselden doğan sade ve dingin müziğine farklı bir renk getiriyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT