Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri

Tarihler: 31 Mart 2017 Cuma ~ 31 Mart 2017 Cuma 31 Mart 2017 20:00

Yer: The Ritz-Carlton Istanbul

Ücret: 1. Kategori - 1000.00 TL - 4 Kişilik Masa1. Kategori - 500.00 TL - 2 Kişilik Masa2. Kategori - 740.00 TL - 4 Kişilik Masa2. Kategori - 370.00 TL - 2 Kişilik Masa - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2017 ~ Mar 31, 2017
Gazino Kültürünün Canlanmasına 4 Yıldır Katkıda Bulunan Yeni Bi’ Fest’in  Yaratıcılarından "Gazino Geceleri" şimdi İstanbul,ve İzmir’de.

Türkiye’nin bir dönemine damgasını vurmuş, mezenin, muhabbetin ve müziğin en keyifli halinin yaşatıldığı, hatıralarımızdan silinmeyen gazino eğlenceleri, çok özel bir kadroyla bir kez daha canlanıyor. Yaklaşık 40 yıldır fantezi müzik alanında kendine özgü tarzıyla Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, 7’den 70’e herkesin ezberlediği şarkıları ile Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri’nde sizlere gazino keyfini doyasıya yaşatacak. 

Yıllarca buğulu, unutulmaz ve güçlü sesiyle hafızalarımıza kazınan Yeliz , geçmişle bugünü Harika şarkılarıya gazino sahnesinde harmanlarken, son yıllarda Türkiye’nin en eğlenceli topluluklarından biri olan Anason Orkestrası ise geniş repertuvarı ile sizleri Türk Pop tarihinde eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak.

Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri, İstanbul’da başlayarak, İzmir’de devam edecek özel bir turne ile gazino kültürünü günümüze taşıyacak.

Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri, meze, müzik ve muhabbet ileşenlenecek sofraları, masalı oturma düzeni ve fix menü uygulaması ile efsaneleşmiş gazino kültürünü size hatırlatmaya ve yeniden yaşatmaya fazlasıyla hazır. Kaçırmamak için masanızı ayırtmayı unutmayın! 

Turne Programı
31 Mart The Ritz-Carlton, İstanbul  / Ümit Besen – Yeliz – Anason Orkestrası 
8 Nisan Swissotel Büyük Efes İzmir / Ümit Besen – Yeliz – Anason Orkestrası

NOT: Tüm etkinliklerde kapı açılış saati 20:00’dır.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Kimlik kontrolü yapılacaktır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik günü mekandan sınırlı sayıda bilet satışı yapılacaktır.- Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekânına almama hakkına sahiptir.- Masaların oturma düzeni, etkinlik günü organizatör tarafından gerçekleştirilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT