Yenilenen Dokusuyla İBB Cemal Reşit Rey’den Müzik Şöleni

Tarihler: 07 Ekim 2014 Salı ~ 08 Ekim 2014 Çarşamba

Yer: Cemal Reşit Rey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2014 ~ Eki 8, 2014

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, yeni kültür sanat sezonunun ilk haftasında İstanbullulara müzik şöleni yaşatacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), yenilenen dokusuyla kültür sanat sezonun ilk haftasında dinleyicilerine müzik şöleni yaşatacak. CRR, izleyicilerin daha konforlu bir şekilde programları takip edebilmeleri için yenilenen salonu, dinamik akustiği, çevre dostu koltukları ve artırılan kapasitesiyle yeni sezonda İstanbullulara evrensel bir müzik resitali sunacak.

Şef Nail Yavuzoğlu yönetiminde Selen Beytekin solistliğindeki CRR Caz Orkestrası, müzikseverlere sonbaharda caz ziyafeti yaşatacak. Orkestra, enstrümantal müziğin yanında vokal müziği de repertuvarına katarak, her biri enstrümanında virtüöz olan orkestra elemanları ile ulusal ve uluslararası solistleri 9 Ekim’de sanatseverlerle buluşturacak.

Pera Ensemble & Capella Cracoviensis, Türkiye-Polonya arasındaki diplomatik ilişkilerin kurulmasının 600. Yıldönümü anısına 17. Yüzyıldan Polonya ve Türk Ezgileri seslendirecek. 10 Ekim’de gerçekleştirilecek konserde, Polonya asıllı Klasik Türk Musikisi Bestekarı Ali Ufkî Bey’in hayatının farklı dönemlerine ait eserler sunulacak.

Budapeşte Festival Orkestrası’ndan sezona merhaba

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nun 2014 senesi boyunca yerleşik orkestrası olan Budapeşte Festival Orkestrası, sezonun ilk konserinde efsanevi şefleri Ivan Fischer yönetiminde dinleyicilerin karşısına çıkacak. 7 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Budapeşte Festival Orkestrası konserinin solistleri Tassis Christoyannis ve Miah Persson olacak. Strauss’un ve Mahler’in sevilen eserlerinin seslendirileceği programda müzikseverler tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacak.

Ivan Fischer ve Budapeşte Festival Orkestrası’nın bir grup sanatçısı konser öncesi klasik müziğe merak duyan çocuklar ve aileleri için ‘Kakao Konseri’ düzenleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT