Yıldızlarla Oda Müziği

Yıldızlarla Oda Müziği

Tarihler: 13 Haziran 2017 Salı ~ 13 Haziran 2017 Salı 13 Haziran 2017 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: Loca - 165.00 TL 1. Kategori - 133.50 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 67.50 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2017 ~ Haz 13, 2017
Yıldızlarla Oda Müziği, 13 Haziran'da K. Süreyya Operası'nda!

JEAN MARC PHILLIPS
keman
XAVIER PHILLIPS viyolonsel
FRANÇOIS-FRÉDÉRIC GUY piyano
Johannes Brahms
Keman Sonatı No. 3 Re minör, op. 108
Felix Mendelssohn
Viyolonsel Sonatı No. 2 Re Majör, op. 58
Ludwig van Beethoven
Piyanolu Trio No. 7 Si bemol Majör, op. 97 "Arşidük"

Ara dahil 110' sürer.

Sanatçı Değişikliği
Kemancı Tedi Papavrami, omuzunda oluşan rahatsızlık sebebiyle bu akşam düzenlenecek "Yıldızlarla Oda Müziği" konserinde yer alamayacaktır. Konser programında değişiklik olmayacak, Papavrami yerine Jean-Marc Phillips çalacaktır.

45. İstanbul Müzik Festivali klasik müziğin yıldızlarını festival dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor: Virtüözitesiyle nefes kesen Tedi Papavrami, efsane çellist Rostroproviç'in gözbebeği Xavier Phillips ve ünlü Beethoven yorumcusu piyanist François-Frédéric Guy festivalde bir araya geliyor.

Dâhi çocuk olarak kariyerine başlayan, teknik ustalığı ve derin müzikalitesiyle övgüler toplayan Tedi Papavrami, Bavyera Radyo Senfoni ve Bamberg Senfoni gibi dünyanın belli başlı orkestraları eşliğinde verdiği konserlerin yanı sıra Martha Argerich, Maria João Pires, Gary Hofmann gibi klasik müziğin efsane isimleriyle birlikte oda müziği yapıyor. Aynı zamanda ödüllü bir çevirmen, yazar, aktör ve eğitmen kimliğiyle tanınan Papavrami'nin dilimize de çevrilen Solo Keman için Füg adlı bir otobiyografik çalışması da bulunuyor.

Uluslararası Çaykovski ve Rostropoviç Yarışması da dahil olmak üzere birçok uluslararası yarışmada ödül kazanan çellist Xavier Phillips, dikkatini çektiği efsane çellist Mstislav Rostropoviç'in desteğiyle La Scala Filarmoni, Mariinsky Orkestrası, New York Filarmoni ve Chicago Senfoni Orkestrası ile verdiği konserlerle müzik dünyasına adım attı. Valery Gergiev, Riccardo Muti, Kurt Masur ve daha nice şeflerle birlikte çalışan ve 2015 Grammy adaylığı bulunan Phillips, kayıtları ile Le Monde de la Musique Choc ve Grand Prix du Disque ödüllerinin sahibi oldu.

Alman Romantikleri'nin, fakat bilhassa Beethoven'ın usta yorumcusu François-Frédéric Guy Beethoven'ın 32 piyano sonatının tümünü kaydetti. Guy, Bonn Beethoven Festivali, Printemps des Arts de Monte‐Carlo ve Varşova Chopin Festivallerinin düzenli konukları arasında. Paris Orkestrası, Londra Filarmoni ve Lüksemburg Filarmoni gibi seçkin orkestralarla çalan Guy, son yıllarda verdiği konserlerde hem yorumcu hem de şef olarak yer alıyor.

2012'de Beethoven projesi için bir araya gelen üçlü, o günden beri birlikte oda müziği ve kayıt çalışmalarına devam etmekte, uluslararası basında övgü dolu yorumlarla yer almakta. Geçtiğimiz senelerde festivalin konuğu olan ve unutulmayan bir konser veren üç yıldız, bir kez daha festival izleyicileriyle buluşuyor.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT