Yunus Emre Saltan - Can Mutlu

Tarihler: 19 Mayıs 2015 Salı ~ 19 Mayıs 2015 Salı 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 68.00 TL Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2015 ~ May 19, 2015

Yunus Emre Saltan ve Can Mutlu, 19 Mayıs'ta Jolly Joker İstanbul 'dabirlikte sahne alacaklar.

Yunus Emre Saltan

Çocukluğu ve gençlik yılları Ankara'da geçmiş olan Yunus Emre Saltan, hali hazırda Atılım Üniversitesi Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya Bölümü'nde okuyor. Müzikle ilk tanışması, babasının kendisine beş yaşındayken aldığı gitarla oldu. İlkokul çağlarında iki sene yoğunlaştırılmış klasik gitar ve bunun yanısıra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda piyano ve solfej eğitimleri alan Yunus Emre Saltan, daha sonra şarkı söylemeye yöneldi. Bu eğilimin üzerine Ankara Devlet Operası'nın ileri gelen isimlerinden şan eğitimi aldı. Liseye başladığı dönemden beri hem eğitimine devam etti, hem de Ankara ve Bodrum'da çeşitli mekanlarda sahne alarak, Çanakkale, Mersin, Sakarya gibi birçok ilde konserler verdi. Aynı zamanda besteci kimliğine de sahip olan Yunus Emre Saltan'ın kendisine ait kırka yakın bestesi bulunuyor. Şu anda TRT Ankara Radyosu Gençlik Korosu solistlerinden olan Saltan, TRT Ankara Radyosu'nun değerli hocalarından nazariyat ve Türk Sanat Müziği eğitimleri alıyor.

3 Adım Müzik etiketiyle ilk single albümü "Sensiz Olmaz"ı dinleyicileriyle buluşturan Yunus Emre Saltan'ın şarkısının düzenlemesi Günhan Erengöl'e, söz ve müziği kendisine ait.

Can Mutlu
Can Mutlu’nun ilk albümü "Düş Sahte", Pasaj Müzik etiketiyle yayınlandı. Sanatçı, 2011 yılında çalışmalarına başladığı “Düş Sahte” albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Stüdyo 18’de Levent Büyük eşliğinde kayıtları yapılan albümün müzik prodüktörlüğünü  Okay Aynur ve Canay Cengen üstlendi. Yaklaşık üç yıllık titiz bir çalışmanın sonunda on şarkıdan oluşturulan albüme, Türkiye’nin önemli müzisyenleri enstrümanlarıyla renk verdi. Kendisine ait şarkıları seslendiren Can Mutlu, “Düş Sahte” albümünde Ömer Bedrettin Uşaklı’nın “Kim Bilir” adlı şiirini de besteledi. Miksleri Harem Sound stüdyolarında Efe Demiryoğuran tarafından yapılan albümün masteringi Çağlar Türkmen’e ait.

“Düş Sahte” adlı albümünün çıkış şarkısı “Eyvah”ın sözü ve müziği Can Mutlu, düzenlemesi Ozan Aytaç imzası taşımakta. Başarılı isim İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekilen Eyvah şarkısının klibi ise montajsız (uncut) özelliği ile farklılığını ortaya koyuyor. Can Mutlu’nun ilk albümü olan Düş Sahte, pop - rock kategorisine yeni bir soluk getirmeye aday.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- VIP bilet sahiplerinin, 0 (532) 601 18 55 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları rica olunur.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT